۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۱
کد خبر: ۲۲۱۷۷۳
نماینده ولی فقیه در لرستان:

تفقه در دین و تهذیب اخلاق رسالت مهم طلبه است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: تفقه در دین و تهذیب اخلاق دو رسالت مهم طلبه است و طلاب باید به اهمیت این دو توجه داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمين ميرعمادي ، نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد

به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان، صبح امروز، در مراسم افتتاحیه حوزه های علمیه خواهران لرستان که در حوزه علمیه فاطمیه(س) خرم آباد برگزار شد، گفت: خوشبختانه در نظام جمهوری اسلامی شاهد رشد علمی برادران و خواهران در حوزه های علمیه هستیم.

وی با بیان این که حوزه های علمیه در سالم سازی تربیت جامعه نقش اساسی و کلیدی دارند، بیان داشت: حوزه های علمیه باید پرچم دار اخلاق و فضائل اخلاقی در جامعه باشند.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اشاره به روایات، علم و حلم را علامت فقه دانست و افزود: سکوت همراه با تفکر از علائم دیگر فقه است.

وی با تأکید بر این که باید در دین تفقه داشته باشیم، تصریح کرد: تفقه در دین در دنیا و آخرت ارزشمند است.

تفقه در دین رسالت طلبه است

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به رسالت طلاب بیان داشت: تفقه در دین و تهذیب اخلاق دو رسالت مهم طلبه است و طلاب باید به اهمیت این دو توجه داشته باشند.

وی با بیان این که طلبه باید در کنار تفقه در دین، به اخلاق و رفتار خویش توجه داشته باشد، افزود: ارزش تفقه در رفتار انسان نمایان است.

امام جمعه خرم آباد با بیان این که تفقه در دین، تقرب به سوی خداوند متعال است، افزود: تفقه در دین عبادت است.

وی فقه را کلید بصیرت دانست و عنوان داشت: فقه به انسان بصیرت می آموزد، بصیرتی که راه گشا و ضامن سعادت و تکامل انسان است و انسان را از لغزش ها حفظ می کند.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اشاره به ورود مؤثر حوزه های علمیه خواهران در بخش آموزش خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه در بخش پژوهش و تبلیغ ضعیف عمل می کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان در ادامه با بیان این که تفقه فهم عمیق در دین است، ابرازداشت: طلبه برای فراگیری عمیق مباحث دینی به حوزه آمده است و این فرق حوزه های علمیه با دانشگاه است.

وی در ادامه با تأکید بر این که طلاب باید مطالب را به صورت عمیق بیاموزند، گفت: طلبه برای تفقه در دین آمده نه برای علم آموزی؛ چرا که علم آموزی ارزش است و تقدس نیست.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی در ادامه با اشاره به جایگاه علما و طلاب در جامعه افزود: طلاب از جایگاه والایی برخوردار هستند.

وی با بیان این که علم یافته های بشری است، یادآور شد: فقه از دستاوردهای دین است، علم برای دانستن، و فقه فهم عمیق در دین است و کلام برگرفته از وحی است./9459/پ202/ب2

ارسال نظرات