ساخت مدارس علمیه خواهران در مناطق محروم تاثیر فرهنگی دارد
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، احمد امیرآبادی در جلسه با مدیر و برخی از سایر مسؤولان حوزههای علمیه خواهران کشور افزود: هر چه در بخش حوزههای علمیه خواهران سرمایهگذاری کنیم، شاهد نتایج آن خواهیم بود.
وی ادامه داد: تاسیس حوزه علمیه خواهران در مناطقی مانند خیابان آذر و نیروگاه بر وضعیت فرهنگی این مناطق تاثیرگذار است.
امیرآبادی با اشاره به اینکه شورای شهر قم با مساعدت به حوزههای علمیه خواهران به ویژه در مناطق محروم موافق است، اظهار کرد: این کار باید در اولویت قرار بگیرد.
در این جلسه همچنین محمد دلبری شهردار قم گفت: هرچه امروز برای فرهنگ شهر هزینه کنیم و سطح دانش و فرهنگ را ارتقا دهیم، در درازمدت هزینههای کمتری را متحمل خواهیم شد.
وی با اشاره به همکاریهایی که با نهاد آموزش و پرورش به عنوان متکفل آموزش صورت میگیرد، ادامه داد: دانشآموزان را خواهران و مادرانی تربیت میکنند که خود باید سطح فرهنگی مناسبی داشته باشند.
شهردار قم با اشاره به ناهنجاریها و نیازهای فرهنگی مناطق محروم قم، افزود: شهرداری قم برای همراهی در این زمینه آمادگی کامل دارد.
ولیالله بیاتی رییس شورای اسلامی شهر قم نیز تصریح کرد: اهمیت موضوع حوزههای علمیه خواهران بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی با اشاره به وجود برخی ناهنجاریها در خانوادهها، افزود: تربیت فرزندان بر عهده بانوان قرار دارد و شورای نسبت به توسعه حوزههای علمیه خواهران در مناطق محروم نظر مثبتی دارد.
رییس شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه شهر قم شرایط خاصی دارد و کارکنان شهرداری قم به صورت شبانهروزی مشغول کار هستند، اضافه کرد: با وجود رکود در کشور، هیچ پروژهای تعطیل نشده است و شهرداری تعهدات مالی بسیاری دارد./978/د102/ی