تبلیغ اسلام ناب محمدی فلسفه قیام شور انگیز حسینی است
آیت الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به اهمیت روشن سازی واقعه طف، اظهارداشت: فلسفه قیام شورانگیز و ایثارگرانه امام حسین(ع) چیزی جز زنده نگه داشتن اسلام ناب محمدی نبود.
وی افزود: روحانیان باید به گونه ای شورانگیز و عاطفی این واقعه را بازگو کرده و این گام نخست شرح، توصیف و تفسیر مظلومیت آن امام بزرگوار و اهل بیت(ع) است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: روشن سازی و بازگویی واقعه اندوهناک طف و حرکت مقدس و تاریخ ساز امام حسین(ع) کار بسیار مهم و بزرگی بوده که روحانیان، مبلغان و مداحان باید به آن توجه داشته و آن را با دقت بسیار انتقال دهند.
آیت الله حیدری افزود: در کنار این مسایل مهم باید توجه داشت که ارزش ها و عقیده های اسلامی نیز به گونه ای مفید و ثمربخش برای مخاطبان بازگو شود و این نیازمند مهارت در کنار علم و دانش است.
استاد عالی حوزه علمیه خوزستان شبهه پراکنی و فتنه انگیزی را از اقدام ها و تلاش های مستمر دشمنان قسم خورده اسلام برای براندازی فکرهای سالم قشرهای گوناگون جامعه به ویژه جوانان یاد کرد و اظهارداشت: گزافه گویی و سست مسلکی از ویژگی این فرقه های نوظهور بوده که همواره اسلام ناب محمدی را هدف قرار داده و در تلاش بوده تا آن را تضعیف کنند.
وی پیام «و جادلهم بالتی هی احسن» را سازگارترین و کارآمد ترین منطق و مبدا اسلامی توصیف و عنوان کرد: این مبدأ به معنی این بوده که همواره خداوند به پیامبر دستور داده که همیشه با مخالفان به روشی که نیکوتر بوده مناظره و استدلال کند و این روش روشن و همیشگی مسلمانان شیعه بوده که نشان دهنده پیروی رهروان این مذهب از رهنمود های مقدس پیامبراسلام(ص) است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه بیان مسایل شرعی و برطرف سازی ابهام های موجود در این زمینه را گام دیگر نشر علوم دینی و مذهبی در جامعه بیان و عنوان کرد: قرآن و عترت دو منبع مهم فراگیری قوانین اسلامی و مسایل شرعی است.
وی تصریح کرد: بیان مسایل گوناگون سیاسی و نمایان سازی فعالیت های اجتماعی در مجالس دینی از دیگر راه های توجه به اندیشه های قشرهای گوناگون جامعه است.
آیت الله حیدری در پایان ابرازداشت: توجه به آرمان های شهدا و هدف های انقلاب اسلامی در مجالس دینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است./9452/ت302/ب2