۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۲۲۹۰۹۶
عضوخبرگان رهبری:

راستگویی نشانه ایمان است حتی اگر به ضرر انسان باشد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام والمسلمین کازرونی با تأکید بر اهمیت راستگویی در رشد و کمال انسان، گفت: امیرمؤمنان حضرت علی(ع) می فرمایند: «علامت ایمان، ترجیح صدق بر کذب است حتی اگر در صدق، ضرری باشد».
حجت الاسلام محسن کازروني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین محسن کازرونی، عضو مجلس خبرگان رهبری، امروز در سلسله برنامه های تبلیغی محرم الحرام حرم مطهر رضوی گفت: یکی از زیربناهای ایمان، صبر است که سبب اطاعت از خداوند و ترک معصیت می‌شود.

 

وی با بیان این‌که 124 هزار پیامبر با صبر به هدایت و رهبری مردم پرداختند، تصریح کرد: به نقل از رسول اکرم(ص)، همه پیامبران وقتی مبعوث شدند مردم را به دو اصل ادای امانت و صدق حدیث توصیه کردند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با تبیین این دو اصل گفت: ادای امانت یعنی هرآن چه در اختیار انسان قرار می‌گیرد، لزوما تحت مالکیت او در نمی آید بلکه  امانت است و امانت دار نباید در امانت خیانت کند؛ اعضا و جوارح انسان امانت های الهی در دست انسان است اما دندان مصنوعی یا هر عضوی مانند آن متعلق به خود فرد است.

 

حجت الاسلام والمسلمین کازرونی خاطرنشان کرد: در بسیاری از دروغ‌ها هیچ منفعتی نیست، سطح بالاتر از آن دروغ‌هایی است که منفعت دارد ولی صدق آن باعث ضرر است از این‌ رو افراد برای منفعت خویش، صدق را رها و به دنبال کذب و دروغ می روند.

 

وی افزود: متآسفانه راستگویی در جامعه فراموش شده است. دروغ سبب آسیب های اجتماعی می‌شود، روابط را به عداوت تبدیل می کند، خانواده ها را متلاشی می کند؛ یکی از عوامل آمار بالای طلاق به دروغ‌گویی برمی گردد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امیرمؤمنان حضرت علی(ع) اگر به آن مرتبه بالا رسیدند به همین دو دلیل ادای دین و صداقت بود، همچنین حسین بن علی(ع) در کربلا می توانستند با دروغ‌گویی عده ای بیش‌از 72 نفر جمع کنند اما صادقانه بیان کردند: با حسین بودن فقط کشته شدن است نه ریاست، مقام یا خلافت به کسی نمی‌رسد.

 

حجت الاسلام والمسلمین کازرونی خاطرنشان کرد: امیرمؤمنان حضرت علی(ع) می فرمایند: «علامت ایمان، ترجیح صدق بر کذب است حتی اگر در صدق آن ضرری باشد»./1308/پ202/ب5

ارسال نظرات