۰۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۱
کد خبر: ۸۲۸۳۰۶

همبستگی نیروهای مسلح در مسیر تأمین امنیت؛ پیام سپاه قمر بنی‌هاشم به فراجا

سپاه
چهارمحال و بختیاری - سپاه قمر بنی‌هاشم علیه السلام استان چهارمحال و بختیاری با صدور پیامی به مناسبت هفته فراجا، اقتدار نیروی انتظامی را مایه سربلندی ملت ایران دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری، قمر بنی‌هاشم علیه السلام استان چهارمحال و بختیاری با صدور پیامی به مناسبت هفته فراجا، اقتدار نیروی انتظامی را مایه سربلندی ملت ایران دانست.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

نیروی انتظامی یکی از ستون های امنیت کشور است، جوانان مومن و رشید این نیروی مقتدر در مقابل ناامنی های داخلی و مرزی با قدرت ایستاده اند و این مایه سربلندی و افتخار برای فرزندان ملت ایران اسلامی است. بحمدالله این نهاد عزیز توانسته با اقتدار خود امنیت مثال زدنی را در مقابل مفاسد و شرارت های گوناگون ایجاد نماید.

اهمیت نیروهای مقتدر این نهاد به قدر  وزانت ماموریت خطیرشان یعنی استقرار امنیت در کشور است.

در دفاع مقدس دوازده روزه و چهل روزه و سیزده روزه دشمن صهیونی آمریکایی پاسگاه های داخلی و مرزی را مورد هجمه قرار داد و هر از چند گاهی مزدورانی را برای این کار اجیر می کند نشان بر آن است که این نیروی عظیم عقده ای بر دل آنها نشانده و ذره ای از امنیت کشور کوتاه نیامده است.

رزمندگان سپاه قمر بنی هاشم علیه السلام ضمن قدردانی و تشکر صمیمانه از زحمات آن عزیزان اعلام می دارند که به همراه سایر نیروهای مسلح و بسیج همیشه قهرمان دست آن جوانان عزیز در ایجاد امنیت داخلی و مرزهای مقدس جمهوری اسلامی را می فشاریم و اعلام می کنیم ذره ای از این ماموریت عظیم کوتاه نمی آییم.

اقتدار روز افزون شما را در پیروی از فرمایشات امامین انقلاب و امام عزیز سید مجتبی خامنه ای در پناه امام زمان از درگاه ایزد منان خواستاریم.

سپاه قمر بنی هاشم علیه السلام استان چهارمحال و بختیاری

ارسال نظرات
captcha