۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴
کد خبر: ۸۰۳۲۴۰

تأکید فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری بر صیانت از امنیت در سایه وحدت و همدلی

تأکید فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری بر صیانت از امنیت در سایه وحدت و همدلی
چهارمحال و بختیاری - فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه امنیت بالاترین نعمت است، گفت: در سایه وحدت و همدلی اجازه نمی‌دهیم این امنیت از بین برود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری، سردار حسین امجدیان، فرمانده انتظامی استان عصر یکشنبه در نشست شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: شرایط ما بحرانی است و اگر به استقبال بحران نرویم برای نظام هزینه به وجود می‌آید.

وی با اشاره به اینکه تمام افرادی که نظم را این روزها مختل کرده‌اند سطح دانش دیپلم به بالا ندارند، بیان داشت: در این شرایط حساس باید دشمن را ناتوان کرد.

سردار امجدیان با اشاره به اینکه دشمن به دنبال ناتوان کردن ما است، افزود: با وحدت و همدلی نباید اجازه دهیم این اتفاق بیافتد.

وی با تأکید بر اینکه این وضعیت کنترل می‌شود، افزود: اگر مدیران ما پای کار نباشند کنترل کردن وضع با مشکل مواجه خواهد شد.

فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: وظیفه من تأمین امنیت و وظیفه شما نیز این است که پای کار بمانید تا از این بحران بتوانیم عبور کنیم.

امجدیان با تصریح اینکه اکثر مدیران ما نظاره‌گر هستند بیان داشت: اگر به موقع آگاهی وجود نداشته باشد ما با چالش جدی روبه‌رو خواهیم شد.

وی بیان کرد: در خیلی مواقع همه مدیران پای کار هستند اما متأسفانه در این زمان خیلی‌ها عقب کشیدند و پای کار نیستند که این امر خوشایند نیست.

سردار امجدیان با تأکید بر اینکه امنیت بالاترین نعمت است، گفت: همه باهم با وحدت و همدلی نباید اجازه دهیم این امنیت از بین برود و نگذاریم دیر شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از جوانان ما تحت تأثیر فضای مجازی قرار گرفته‌اند تا جایی که امنیت را ممکن است خدشه‌دار کنند تأکید کرد: امنیت باید در دستور کار باشد و اگر همه پای کار نیایند، جامعه با مشکلات عدیده‌ مواجه خواهد شد.

ارسال نظرات