۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳
کد خبر: ۲۳۲۱۷۷
مدیر کل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی:

دولتمردان در زمینه اشاعه معروف و محو منکرات مسؤول هستند

خبرگزاری رسا ـ کارشناس حوزوی با تأکید بر این که مسؤولان دولتی و فرهنگی باید در زمینه گسترش معروف و از بین بردن منکر در جامعه تلاش کنند، گفت: این کار زمینه اجرای امر به معروف و نهی از منکر را فراهم می‌کند.
حجت الاسلام ثنايي رييس مرکز آموزش هاي فرهنگي کاربردي دفتر تبليغات اسلامي

حجت‏الاسلام علی اصغر ثنایی مدیر کل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی در گفت‏وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره امر به معروف و نهی از منکر گفت: امر به معروف و نهی از منکر از وظایفی است که برای همه افراد و اقشار مختلف جامعه واجب است و عدم اجرای دقیق آن در جامعه همه فروع دینی را تحت الشعاع قرار می‏دهد.

 

وی با اشاره به آیات و روایات افزود: نخستین مرحله این فریضه مهم در ارتباطات اجتماعی میان مسلمانان است که در مرحله لسانی متوقف است و مراحل بعدی آن از سوی حاکمیت و قوه قضائیه قابل اجرا است.

 

این کارشناس دینی تأکید کرد: آموزش صحیح و کارشناسی شده امر به معروف و نهی از منکر از واجبات حوزویان و مبلغان مذهبی است که البته باید با کمک رسانه‏ها و صدا و سیما این وظیفه عمومی را با بازتاب همه جانبه همراه سازند.

 

وی در ارائه پیشنهادی به مسؤولان کشوری گفت: همه مسؤولان دولتی و فرهنگی کشور باید پیش از امر به معروف و نهی از منکر، ابتدا معروف را در جامعه گسترش دهند و منکر را از بین ببرند تا امر و نهی معنا پیدا کند.

 

حجت‏الاسلام ثنایی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب یادآور شد: سخنان و راهکارهای ایشان برگرفته از روایات نقل شده از امیر‏المؤمنین(ع) است که باید حقوقدانان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دولتمردان و همه مسؤولان ذی ربط در رواج و عمل به این اصل پیشگام شوند.

 

مدیر کل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به طرح حمایتی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این طرح باید در چندین سال پیش مورد تصویب و اجرا قرار می‏گرفت که متأسفانه مورد غفلت مسؤولان بود، اما بالاخره مورد عنایت واقع شد؛ در اصل طرحی بسیار لازم و ضروری است اما باید در این قانون با مشورت علما و پژوهشگران حوزه علمیه به اجرا در بیاید و از ضمانت اجرایی لازم برخوردار باشد.

 

وی در پایان با انتقاد از برخی موضع گیری های غلطی که در این زمینه وجود دارد، گفت: برخی ناآگاهانه و از روی جهل سعی دارند تا امر به معروف و نهی از منکر را محصور در امور فردی کنند در صورتی که اگر کمی دقت کنند خواهند دید که اسلام ناب یک دین اجتماعی است و در تمام عرصه‏های زندگی بشری دخیل است./1329/ت302/ف

 

ارسال نظرات