۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۳
کد خبر: ۲۳۲۲۴۷
حجت الاسلام والمسلمین ژرفا تأکید کرد؛

پختگی نویسندگان راه انتشار مطلوب کتاب‌های دینی/ حوزه علمیه ورای تربیت مبلغ را ببیند

خبرگزاری رسا ـ استاد و نویسنده عرصه هنر و فرهنگ دینی پختگی و ثمردهی را نیاز ورود به عرصه های بزرگ علمی و نوشتن کتب دینی بیان کرد و گفت: ورود کتاب بدون پشتوانه علمی به جامعه آفت است باید در این زمینه به پختگی رسید.
ژرفا حجت‌الاسلام ابوالقاسم حسيني ژرفا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالقاسم حسینی ژرفا، استاد و نویسنده حوزه هنر و فرهنگ دینی، در بازدید از خبرگزاری رسا با فعالیت های این مجموعه رسانه ای شد.
 
وی در این بازدید به سؤالات خبرنگار رسا در زمینه هنر و فرهنگ دینی پاسخ داد و به تلاش هر چه بیشتر در این زمینه اشاره کرد و گفت: هر انسانی زمان ثمردهی دارد و ما باید بدانیم تا زمانی که در هر عرصه ای چه حوزوی و چه دانشگاهی تا به پختگی و ثمردهی نرسیده ایم نباید به پا به عرصه های بزرگ بگذاریم.
 
حجت الاسلام والمسلمین ژرفا طلاب را به حضور در مباحث و گفت‌و‌گوهای علمی سفارش کرد و افزود: طلاب می توانند با شرکت در مباحث علمی و حضور فعال در گفت و گوها به پختگی برسند و زمانی که وقت ثمردهی رسید و آماده شدند در عرصه های بزرگ اجتماع حاضر شوند و این زمانی است که جامعه به ما به عنوان یک عالم بزرگ نگاه می کند و برای پاسخ گویی از انسان توقع دارد.
 
استاد حوزه هنر وجود انبوه کتب بدون پشتوانه علمی را آفت جامعه دانست و خاطر نشان کرد: زمانی که نویسنده یک کتاب پشتوانه علمی نداشته باشد باعث دوری جامعه از آن نوشته می شود و اگر کتاب پشتوانه علمی قوی داشته باشد به عنوان یک کتاب خاص معرفی و مطرح می شود.
 
وی به رابطه بین کتاب خوب و نویسنده عالم اشاره کرد و ابراز داشت: اگر بخواهیم در عرصه دین کتاب مورد توجه داشته باشیم باید از نویسندگان عالم استفاده کرد در واقع کتاب خوب دینی را باید نویسندگان خوب بنویسند.
 
حجت الاسلام ژرفا با اشاره به نیاز محافل فرهنگی و دینی برای پختگی نویسندگان تصریح کرد: حوزه های علمیه برای پیشرفت در فرهنگ و دین باید زمینه و امکانات را جهت ایجاد محافل علمی در این زمینه را فراهم کنند.
 
توجه به عالم شدن نیاز امروز و آینده حوزه های علمیه
 
وی عدم توجه طلاب در رابطه با درس خواندن را آسیب دانست و تاکید کرد: زمانی وزنه های علمی بسیار مهم بود اما امروزه نحوه درس خواندن عوض شده و در این نسل درس خواندن جدی گرفته نمی شود و تنها طلاب برای حضور در امتحانات مشغول تحصیل هستند و این آسیب بزرگی است.
 
حجت الاسلام حسینی ژرفا یکی از موارد حل مشکلات علمی را توجه حوزه های عملیه به بحث تحصیل بیان کرد و گفت: بزرگان حوزه با توجه سریع و جدی برای تغییر در مباحث علمی باید برنامه ریزی کنند تا در آینده ما با کمبود عالم، سخنران و مبلغ دینی رو به رو نشویم.
 
حوزه فقط متکفل تربیت مبلغ نیست
 
وی با توجه به نیاز حضور حوزه های علمیه را در تمام عرصه های علمی اظهار داشت: حوزه های علمیه نه تنها در حوزه تبلیغ بلکه در تمام عرصه ها نیاز به تربیت عالم دارد و نباید تنها روی تربیت مبلغ متمرکز شود اگرچه به مبلغ دینی هم احتیاج است.
 
حجت الاسلام ژرفا ترویج ادبیات دینی را از راه های تبلیغ دین دانست و ابراز داشت: یکی از روش های ترویج دین بهره مندی از ادبیات است که برای حضور جدی در این عرصه نیاز به فعالیت در این زمینه و همچنین حفظ سنت های دینی است تا مردم با روش های دیگر انتقال دین آشنا شوند.
 
وی در پایان به توجه در عرصه فرهنگ و ادبیات دینی اشاره و تصریح کرد: طلاب باید آماده شوند تا در عرصه ادبیات فعال شوند و هر کدام قطره ای هستند که بای تشکیل یک انسجام دهند و همچنین حوزه در درون خود تعریفی داشته باشند که آشنایی با مباحث ادبی صورت بگیرد./1322/پ202/س
ارسال نظرات