اگر حمایت های ایران نبود فجایع بسیاری در عراق و سوریه رخ می داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی شامگاه دیروز در گردهمایی فرزندان شاهد دانشگاه آژاد اسلامی قزوین گفت: کاری که شهدا کردند با فعالیت هیچ یک از علما و روحانیون و بزرگان هم قابل قیاس نیست زیرا این شهدا جغرافیای کشور را در مقابل انسان های فاقد ارزش های انسانی محافظت کردند و در تاریخ 200 ساله ایران برای اولین بار شهدا و ایثار گران اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور بدست دشمن بیفتد و به تاریخ کشور هویت جدید بخشیدند.
وی بیان داشت: اگر امروز در شرایطی که کشورهای منطقه دچار ناامنی و تشتت هستند، در کشورمان شاهد آرامش و امنیتی مثال زدنی هستیم تنها به لطف از خود گذشتگی و شجاعت رزمندگان و نثار خون شهداست و ملت ایران نیز قدردان خانواده شهداست و تکریم آنها را وظیفه اخلاقی خود می دانیم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر حمایت های ایران اسلامی نبود امروز فجایع زیادی در عراق و سوریه و لبنان رخ می داد و این حکومتها دچار بحران می شدند و تروریست ها و داعش به اهدافشان دست یافته بودند.
حجت الاسلام ابوترابی فرد ادامه داد: اقتدار امروز ایران مرهون شهدا و ایثارگران است که همه کشورها را به پای میز مذاکره با ایران کشانده و همه به این اقتدار واقفند و ما نیز وظیفه داریم با تکریم شهدا از ارزشها صیانت کنیم.
وی با بیان اینکه جامعه بشری با انسان های کامل رشد می کند ابراز داشت: جامعه زیان ها و موفقیت هایش را مرهون انسان هاست و افتخار امروز کشور اسلامی نیز مرهون خون والای شهداست.
در این مراسم طباطبایی مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با 110 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر پرچم دار پذیرش فرزندان شاهد در آموزش عالی است.
وی در ادامه به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: یکی از مزایای خوب این قانون این است که دانشجویان می توانند واحد پذیرش خود را تغییر داده و یا در رشته های همسان تغییر رشته دهند.
طباطبایی گفت: آینده نظام اسلامی به دست شما جوانان سپرده خواهد شد تا کشور را اداره کنید لذا از امروز با علم آموزی و تقویت باورهای دینی و معنویت در خود باید مسیر صحیح را درست تشخیص داده و در صیانت از ارزشها همت کنید.
وی اظهار کرد: امیدواریم با تشکیل کانون های صنفی علمی و فرهنگی شاهد و ایثار گر انسجام بین فرزندان شاهد و ایثار گر بیشتر شود.
مرتضی موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هم فرزندان شاهد و ایثارگر را سهام داران اصلی انقلاب دانست و اظهارداشت: یک هزار و 428 نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که 187 فرزند شهید؛ 1086 فرزند جانباز 25 درصد به بالا و 155 فرزند آزاده را تشکیل می دهند.
وی گفت: فرزندان شاهد و ایثارگر از لحاظ علمی در مرتبه بسیار خوبی قرار دارند و ایران اسلامی با وجود چنین سرمایه هایی به اهداف والای خود دست خواهد یافت.
گفتنی استف در پایان این مراسم با اهداء لوح از دانشجویان شاهد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تجلیل شد./955/پ202/ب6