تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی راه مقابله با تحریم ها است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام حسین تقی پور، استاد حوزه و دانشگاه امروز در دیدار جمعی از مسؤولان بابل با اشاره به فرمان و تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی خاطرنشان کرد: مسؤولان در کشور باید برای صیانت از نظام اسلامی، سالم سازی و افزایش میزان اعتماد به شرایط اقتصادی باید عزمی جدی در مبارزه با فساد اقتصادی داشته باشند.
وی افزود: بررسی راه حل برای رهایی از چاه طویل فساد از سوی مسؤولان یعنی اعتراف به وجود رو به رشد فساد اقتصادی است که این مسأله خود یک گام به جلو محسوب می شود.
امام جمعه گتاب بابل با بیان این که شاهکلید بهبود وضعیت اقتصادی کشور تنها برداشتن تحریم های استکبار یاد شود؛ خطا است، اذعان کرد: تحریم های اقتصادی از سوی غرب به ویژه آمریکا دست اندازی برای توسعه و رشد اقتصادی در کشور است و در این موضوع تردیدی نیست اما ایران دارای ظرفیت های بزرگی است که تحریم ها را بی اثر می کند.
وی ادامه داد: آنچه بیش از عنصر تهدید و تحریم دشمنان به جامعه آسیب میزند، فسادی است که در ابعاد مختلف بهویژه اقتصادی گریبان کشور و بعضاً سیستم اداری را گرفته است.
حجت الاسلام تقی پور با انتقاد از غفلت مسؤولان و عدم توجه جدی به فرمان مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با فساد، گفت: عامل اصلی این بلای جامعهسوز، غفلت از تأکیدات امام خامنهای در 13 سال قبل است و متأسفانه این روند در خصوص ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی همچنان دیده می شود.
وی ضرورت بازخوانی راهبردهای مقام معظم رهبری را سوی مسؤولان رؤسای قوای سه گانه مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: امروز ضرورت باز خوانی دقیق راهبردهای مطرحشده در ابلاغیهها و رهنمودهای مقام معظم رهبری عملیاتی کردن این راهبردها در سیستم و بدنه اقتصاد کشور به شدت احساس می شود.
استاد حوزه علمیه بابل به نقش محافل علمی حوزی و دانشگاهی در خصوص نحوه علمیاتی کردن اقتصاد مقاومتی اشاره و خاطرنشان کرد: توجه ویژه به مفاد سیاست های اقتصاد مقاومتی با پیشزمینه گفتمانسازی علمی و منطقی و عملیاتی در جامعه بهویژه از سوی مراکز و محافل علمی و پژوهشی از نیازهای جدی حوزه اقتصاد در کشور است.
وی با بیان وظایف نهادهای نظارتی در حوزه اقتصاد برای سالم سازی فضای کسب و کار در کشور گفت: اشراف بیشتر بر گلوگاههای اقتصادی بهویژه بازار بورس، سیستم بانکی و پولی کشور، ارز و طلا با مدیریت همهجانبه و مؤثر تولید و توزیع و مصرف در جامعه نیازمند عزمی جدی است.
حجت الاسلام تقی پور شناسایی ظرفیت های کشور برای مبارزه با فساد اقتصادی و لزوم عدم موازی کاری در این زمینه را مورد تاکید قرار داد و اذعان کرد: تدارک اقدامی ملی در عرصه مبارزه با فساد با بسیج همه توانمندیها و بدون کوچکترین ملاحظه و مردمی کردن این موضوع از ضروریت های مبارزه با فساد اقتصادی است.
وی با تقدیر از برخی تلاش های صورت گرفته در قوه قضاییه در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی خاطرنشان کرد: ترجیح آبروی نظام اسلامی بر آبروی نداشته غارتگران بیتالمال و متعرضان به حریم اقتصادی جمهوری اسلامی و برخورد قاطع و بدون ملاحظه قضایی آنهم در اسرع وقت از انتظارات توده مردم و دلسوزان انقلاب است.
این استاد حوزه و دانشگاه به نقش قوه مقننه در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی در کشور گفت: انتظار این است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی با استفاده از ظرفیت تقنینی و نظارتی خود در تأمین سلامت نظام اداری و مقابله با فساد بهویژه فساد اقتصادی، گام های راهبردی مؤثری بردارند.
وی نقش قوه اجرایی را با توجه به این مطلب که مرکز اصلی آلودگی های اقتصادی دراین قوه است را مورد تاکید قرار داد و افزود: قوه مجریه با در اختیار قرار داشتن گلوگاه های اقتصادی در خصوص مبارزه با فساد اداری و اقتصادی از خود تعصب نشان دهد و با راهکارهایی همچون اقتصاد مقاومتی، وجدان کاری، مبارزه با فساد، عزم ملی و مدیریت جهادی به مبارزه با فساد بپردازد./1313/پ202/ب1