۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸
کد خبر: ۲۳۸۷۹۹
امام جمعه بابل:

معرفت افزایی مهم ترین رسالت شیعه در عصر غیبت است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه بابل با تاکید بر معرفت همه شیعیان نسبت به امام زمان(عج) گفت: معرفت امام زمان(عج) باید نسبت به سایر موارد دیگر در جامعه پیشی بگیرد و آحاد توجه بیشتری نسبت به امام زمان (عج) داشته باشند.
امام جمعه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام مجتبی روحانی، امام جمعه بابل در جمع طلاب حوزه علمیه این شهرستان با گرامیداشت سالروز آغاز امامت ولی عصر(عج) گفت: از جمله برکت های نهفته در ماه ربیع المولود و رویدادی بزرگ و با عظمت در این ماه  آغاز امامت امام عصر(عج) است.

 

وی با تاکید بر این که این موضوع ولایت و امامت امام زمان(عج) باید مورد تذکر و تأکید شیعه قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: یکی از تکالیف شیعه در عصر غیبت سخن گفتن و معرفت بیشتر پیرامون امام زمان(عج) است و محافل دینی و علمی باید با همه توان موضوعات پیرامون امام زمان (عج) را در جامعه تبیین کنند.

 

مسؤول مدرسه علمیه خاتم الانبیاء بابل با تاکید بر معرفت همه شیعیان نسبت به امام زمان(عج) گفت: معرفت امام زمان(عج) باید نسبت به سایر موارد دیگر در جامعه پیشی بگیرد و آحاد توجه بیشتری نسبت به امام زمان (عج) داشته باشند.

 

وی نظام خلقت را به برکت وجود امام زمان(عج) دانست و خاطرنشان کرد: اگر مجموعه نظام خلقت و منظومه ی شمسی در حال حرکت و گذر است و اگر گردش و رویشی در نظام خلقت دیده می شود به برکت وجود و حضور امام معصوم(ع) است.

 

حجت الاسلام روحانی با اشاره به این که موضوع مهدویت از جمله مهم ترین موضوعاتی بود که پیامبر(ص) نسبت به آن یادآوردی فرمود تصریح کرد: پیامبر اسلام(ص) بسیار به موضوع مهدویت توجه داشت و کمتر موضوعی به این مقدار مورد توجه پیامبر(ص) قرار گرفته بود.

 

وی ادامه داد: پیامبرگرامی اسلام از نقش حضرت مهدی(عج) در هدایت و خصوصیات و اثر گذاری ایشان آنقدر یادآوری کرد که بعد از رحلت ایشان مدت زیادی نگذشت که کسانی از این مسأله سوء استفاده کردند و سعی کردند خود را آن مهدی موعود که پیامبر اسلام (ص) جا بزنند.

 

امام جمعه بابل به موضوع توجه اهل سنت نسبت به موضوع مهدویت گفت: گرچه بعضی از اهل سنت مسأله مهدویت را می پذیرند، اما در خصوص شخصیت، نسب  شاخصه های او مطلبی را بیان نمی کنند اما معترف به ظهور منجی هستند.

 

وی  در پاسخ به شبهه ای در خصوص کم بودن سن امام زمان در هنگام مسؤولیت امامت اذعان کرد: گرچه رشد طبیعی آحاد انسانی مقتضی گذشت زمان و مکان است اما عقلانی است که بپذیریم که خدای متعال همین رشد و قابلیت را در یک ظرف زمانی بسیار کوچکتر و محدودتر در وجود یک انسان ایجاد کند.

 

حجت الاسلام روحانی با استناد به آیات قران در خصوص پیامبر شدن حضرت یحیی و حضرت عیسی در کودکی، خاطرنشان کرد: خدای متعال در زمانی که یحیی در سنین خردسالی و حضرت عیسی در گهواره بود، ردای پیامبری را بر قامت آنها پوشاند.

 

وی ادامه داد: اگر خدا اراده کند با قدرت و تدبیرش می تواند همه ظرفیت امام و نبوت را در وجود یک نوجوان ذخیره کند و این موقیعت و قدرت و حکمت را به او اهداء کند به گونه ای که وقتی مسأله امامت به او برسد ذره ای در امر امامت او اختلال ایجاد نشود.

 

استاد حوزه علمیه بابل با تاکید بر تبیین سبک زندگی مهدوی در جامعه شیعی گفت: جامعه ما با شناخت درست از سبک زندگی مورد پسند امام زمان(عج) باید زمینه های ظهور آن حضرت را فراهم کند.

 

وی افزود: امروز جهان تشنه معرفت و شناخت درست از منجی است و به همین دلیل متولیان فرهنگ دینی در جامعه باید مهر و محبت و پیوند قلبی نسل جوان و نوجوان با امام عصر(عج) را بیشتر کنند./1313/پ202/ب1

ارسال نظرات