منشور ملی برای مقابله با راهبرد دوقطبیسازی دشمن

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، طرح موضوع همهپرسی و معطوف کردن آن به موضوع مهم مذاکرات هستهای، از سوی رسانههای بیگانه و جریانهای ضدانقلاب، به سرپلی برای دشمنان نظام اسلامی برای اثرگذاری بر فرآیندهای داخلی و ایجاد انشقاق در صفوف مردم در حمایت از وحدت و انسجام ملی و آرمانهای انقلاب اسلامی تبدیل شده است.
در فرآیند تحولات 36 ساله بعد از انقلاب اسلامی، دشمنان بیرونی با نگرانی از شکلگیری نظام اسلامی و تحقق آرمانهای بلند امام راحل عظیمالشأن در ایجاد یک نظام الگو برای دیگر ملل مسلمان و مستضعف جهان، همواره کوشیدهاند تا با فشارها و تحریمها و تحمیل جنگ و حتی ترورهای هدفمند که در یک مقطع چهرههای فکری و نظریهپرداز نظام نظیر مطهریها و بهشتیها و در مقطعی دیگر دانشمندان هستهای نظیر احمدیروشنها را هدف میگرفت، در مقابل نظام مانع ایجاد کرده و حتی آن را سرنگون کنند، اما در تمامی آن مقاطع در این سالها، هوشیاری مردم و باور آنها به اصول و آرمانهای انقلاب و حرکت در چارچوب راهبردهای ولی فقیه زمان و امامالمسلمین سبب شد توطئههای دشمن ناکام مانده و انقلاب مسیر خود را، اگرچه با سختی و دشواری به پیش برد.
نکته مهم در روند سه دهه گذشته این است که هرگاه در طول این ایام مردم یا مسئولان دچار غفلت شده و به دشمن اعتماد کردهاند، دشمن توانسته برخی از خاکریزها را فتح کرده و به تحقق اهدافش امیدوار شود که نمونههای آن را میتوان فتنه تیر 78 یا خرداد 88 دانست و هرگاه مردم و مسئولان ترفند دشمن را شناخته و هوشیار بودند، این انقلاب اسلامی بود که خاکریزهای خود را در عمق راهبردهای دشمن گسترش میداد.
مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با مردم قم با تبیین این موضوع به آغاز دشمنی استکبار با ملت ایران پس از پیروزی انقلاب اشاره کرده و یادآور شدند: هیچکس تصور نکند که دشمن از خباثت و خصومت دست برمیدارد، وقتی در مقابل دشمن دچار غفلت شدید و به او اعتماد کردید، دشمن فرصت پیدا میکند و مقاصد خود را در کشور پیگیری میکند، اما اگر قوی، آماده و دشمنشناس بودید، استکبار به ناچار از خصومتورزی دست میکشد.
اما با مرور زمان و شکست دشمنان در پیگیری اهداف خود در کشور که شاید فتنه 88 را اوج آن بدانیم و در شرایطی که اکنون میز «مذاکرات هستهای» به صحنه رویارویی جبهه استکبار با انقلاب اسلامی تبدیل شده و دفاع از حقوق هستهای به مطالبه ملی مردم ایران تبدیل شده است، دستگاه رسانهای دشمن تلاش دارد بحث ضرورت پایداری بر حقوق هستهای را به موضوعی برای دوقطبیسازی درون جامعه تبدیل و با تشدید تحریمها و سخت کردن زندگی مردم، پایداری بر اصول و آرمانها و مطالبات ملی در عرصه هستهای را هزینهمند جلوه دهد و با حمایت از گفتمان جریان تسلیم طلب، عرصه را بر حامیان گفتمان انقلاب تنگ کند.
در این زمینه در حالی که رئیس محترم جمهور در نخستین کنفرانس اقتصاد ایران با طرح موضوع همه پرسی، اشارهای به موضوع موردنظر خود برای همه پرسی نکرده بود، رسانههای بیگانه همراه با حامیان جریان فتنه در داخل از ضرورت همه پرسی پیرامون «هسته ای» و «رفع حصر» سخن به میان آوردند و حتی «بی بیسی» در وب سایت خود به انجام نظرسنجی زودهنگام پیرامون هستهای اقدام میکند، آنها از این دوقطبیسازی چند هدف عمده را پی میگیرند:
- منفعل کردن نیروهای مؤمن به انقلاب و به حاشیه راندن گفتمان انقلاب اسلامی
- تغییر فضای فکری و فرهنگی کشور و زمینهسازی برای احیای مجدد فتنهگران و تجدیدنظر طلبان
- فضاسازی برای طفره رفتن از مطالبات مردم و پاسخگو نبودن نسبت به ناکارآمدی ها
- نادیده انگاشتن دستاوردهای مختلف علمی و صنعتی کشور و بیهوده نشان دادن مسیر طی شده از آغازانقلاب تاکنون
- ایجاد تردید در نسلهای جدید نسبت به اصل انقلاب و پاسداشت دستاوردهای آن
- اصالت دادن به هرگونه «توافق» به رغم هزینهها و پیامدهای منفی که ممکن است برای کشور داشته باشد.
- بسترسازی برای ایجاد فضای اجتماعی جهت پیروزی در انتخابات آینده
رویکرد جریانی رسانههای داخلی و خارجی و نشستهای برگزار شده عملاً در داخل زمینه ساز این دو قطبی است که به طور مثال میتوان به نشست انجمن اسلامی دانشگاه تهران و سخنان شیرزاد و زیباکلام و مطلب سایت خبر آنلاین با عنوان «رمزگشایی از فساد ابوذر و سلمان در کلام رئیسجمهور» و. . . اشاره کرد. بدیهی است اگر حساسیت این صحنه که شاید بتوان آن را یکی از حساسترین فرازهای انقلاب اسلامی دانست، به درستی از سوی مردم و مسئولان درک نشود، خسارتهای ناشی از آن کمتر از خسارات ناشی از جنگ یا فتنههای گذشته نباشد.
مقام معظم رهبری مبتنی بر اهمیت این شرایط توصیههایی چند را در دیدار مردم قم مطرح نمودند که باید آن را فصلالختامی نسبت به حاشیهسازیها و منشوری برای مقابله با راهبرد دشمن در «دو قطبیسازی» داخلی دانست.
1- هیچکس تصور نکند دشمن از خباثت و خصومت دست برمیدارد. وقتی در مقابل دشمن دچار غفلت شدید و به او اعتماد کردید دشمن فرصت میکند مقاصد خود را در کشور پیگیری کند، اما اگر قوی، آماده و دشمنشناس بودید، استکبار به ناچار از خصومتورزی دست میکشد.
2- تحریمها برای کشور مشکل ایجاد کرده، اما اگر دشمن شرط برداشتن آنها را فلان مسئله اساسی و آرمانی از جمله دست برداشتن از اسلام و استقلال و پیشرفت علمی قرار دهد، قطعاً غیرت هیچ مسئولی قبول نمیکند.
3- دشمن فعلاً به صراحت با آرمانها کاری ندارد، اما اگر عقبنشینی بشود قطعاً سراغ آرمانها هم میآید، بنابراین باید با هوشیاری، هدف «پیشنهادها، حرفها و اقدامات دشمن» را درک کرد.
4- مصون کردن ایران در مقابل تحریمها با تکیه بر اقتصاد مقاومتی تنها راه محدود کردن قدرت مانور دشمن است.
5- مسئولان کشور و دولت نباید به دست بیگانه چشم بدوزند و بدانند حتی یک قدم عقبنشینی پیش روی دشمن را به دنبال دارد.
6- باید با تکیه بر ملت و نیروهای داخلی، به گونهای عمل کرد که اگر دشمن تحریمها را هم برنداشت ضربهای به پیشرفت و رفاه و رونق کشور وارد نشود.
7- من با مذاکره کردن مخالف نیستم، مذاکره کننده تا هر وقت میخواهند مذاکره کنند، من معتقدم باید دل را به نقطههای امیدبخش حقیقی سپرد نه نقطههای خیالی.
8- همه باید به دستگاههای مسئول کمک کنند، به دولت همه باید کمک کنند چون کار سخت و دشوار است.
9- دولتیها هم مراقب باشند دودستگی در مردم به وجود نیاورند، حاشیهسازی نکنند.
10- امروز آن چیزی که لازم است برای ملت ما اولاً اتحاد و اتفاق ملی است. دو دسته کردن مردم، جدا کردن مردم، شعارهای تفرقهانگیز میان مردم – به هر عنوانی – خطاست.
/997/د102/ی
منبع : روزنامه جوان