۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۲۴۳۱۴۱
امام جمعه قیروکارزین:

پیام رهبری به جوانان اروپایی و آمریکایی حرکتی تاثیرگذار در دنیا بود

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه قیروکارزین گفت: پیام مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی و آمریکایی یک حرکت تاثیرگذار در تمام دنیا بود، گرچه خطاب ایشان به جوانان بود اما قشرهای دیگر هم متوجه پیام رهبری شده اند و پیگیر مسائل آن پیام هستند.
رهبر معظم انقلاب

حجت الاسلام عنایت‌الله اکبری امام جمعه شهرستان قیروکارزین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، گفت: جوانان هم حق گرا هستند، هم فطرت پاکی دارند، و هم حالت پرسش گری و حقیقت یابی در جوان بیشتر از هر فرد دیگری است و از این مقوله رهبر معظم انقلاب به خوبی استفاده کردند.

 

وی در ادامه افزود: با به صحنه آمدن مردم کشورهای اروپایی نشان می دهد که یک زمینه حق گرایی در بین این مردم وجود دارد که رهبر معظم انقلاب از آن استفاده کرده است، در حقیقت به اصطلاح بهترین خوراک را در اختیار جوانان قرار داده که با پرسش هایی که انجام شده از جوانان اروپا، همه اندیشمندان و کسانی که کارهای فرهنگی انجام می دهند این حرکت را خیلی مطلوب ارائه کرده اند که تاثیر گذاری این حرکت را در آینده ای نزدیک خواهیم دید.

 

حجت الاسلام اکبری بیان کرد: یکی از بهترین راه ها برای تبلیغ همین فضاهای مجازی و ابزارهای ارتباط جمعی است که در اختیار بشر قرار گرفته و این یک نعمتی است که ما باید از آن به نحو مطلوب که همان بیان حقایق عالم هستی و اسلام شناسی حقیقی است استفاده کنیم.

 

وی اظهار کرد: پیامی که مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی و آمریکایی داده اند یک حرکت تاثیرگذار در تمام  دنیا بود، گرچه خطاب مقام معظم رهبری به جوانان بود اما قشرهای دیگر هم متوجه پیام مقام معظم رهبری شده اند و پیگیر مسائل آن پیام هستند.

 

امام جمعه قیروکارزین در پایان بیان کرد: ترس از آشکار شدن حقایق است که دشمنان را وادار می کند که چهره اسلام را خشن و نازیبا معرفی کنند./839/ت302/ب4

ارسال نظرات