۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۲
کد خبر: ۲۴۳۳۲۷
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی:

برخی در لباس دین باطل را ترویج می‌کنند

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی جامعه المصطفی با بیان این که انسان های باتقوا قوه تشخیص حق از باطل را دارند، گفت: امروز عده‌ای دین را در لباس پیامبر(ص) به بازی گرفته اند و به اسم دین، معارف الهی و مهدویت مروّج باطل و عرفان های نوظهور هستند.
حجت الاسلام محمد باقر گرايلي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمدباقر گرایلی، مدیر گروه حقوق مجتمع آموزش عالی مشهد در سلسله برنامه های تبلیغی حرم مطهر رضوی در رواق امام خمینی(ره) با تبیین تأثیر تقوا در زندگی، اظهار کرد: بی تقوایی در زندگی سبب کاهش روزی، محبوبیّت فردی، اجتماعی و افزایش غصه می شود از این رو گفته می شود هرگاه روزی ات کم یا غصه هایت در زندگی زیاد شد؛ استغفار کن.

 

وی با بیان این که گناه مانند پرده است که مانع رسیدن انوار الهی به انسان می شود، تصریح کرد: هرگاه تقوای انسان در زندگی کم شود، گناه برایش بی اهمیّت و مرتکب هر گناهی از جمله نادیده گرفتن حق النّاس که بسیار مورد تأکید دین است می شود وموجب کم کاری کارمندان در ادارات، کم کاری معلّمان هنگام تدریس به دانش آموزان، کم فروشی کاسبان، ایجاد ترافیک های بی دلیل رانندگان در خیابان و امثال این موارد می شود.

 

حجت الاسلام گرایلی با تبیین آثار تقوا در زندگی گفت: انسان با تقوا همیشه با خدا و دستش در دست خداست، از آن جا که شناخت حق کار ساده ای نیست اهل تقوا حق را از باطل تشخیص می دهند. ممکن است کسانی که ملبس به لباس پیامبر(ص) هستند در کنار حق حرف باطل هم بگویند و انسان را دچار ابهام کنند.

 

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی تصریح کرد: امروز عدّه ای دین ما را با این لباس به بازی گرفته اند، به اسم معارف به اسم دین، به اسم مهدویت این اسم مبارک و پربرکت از دین سوء استفاده کرده و به تبلیغ عرفان های نوظهور می پردازند.

 

حجت الاسلام گرایلی ابراز کرد: شیطان در هفت مرحله انسان را گمراه می کند و انسانی که خلیفة الله است خلیفه شیطان و از دستیاران او می شود. ابتدا انسان را وسوسه می کند و سپس با انسان تماس می گیرد.

 

وی اظهار کرد: انسان های با تقوا متوجه تماس های شیطانی می شوند و آن ها را رد می کنند و می توانند تشخیص دهند چه تماسی خدایی و چه تماسی شیطانی است.

 

مدیر گروه حقوق مجتمع آموزش عالی مشهد خاطرنشان کرد: رشواره خواری، بدگویی از همکار برای ارتقای سمت در محیط کاری، حرام خواری برای کسب ثروت اندوزی، برداشت از بیت المال برای هزینه های شخصی و چنین مواردی از جمله تماس های شیطانی است./1308/پ202/ب4

ارسال نظرات