مدیر عامل مؤسسه بنیاد آسمان:
خانواده و رسانه ارتباطی ناگسستنی دارند
خبرگزاری رسا ـ مدیر عامل مؤسسه بنیاد آسمان قم با اشاره به اهمیت رسانه در جوامع بشری ابراز داشت: امروزه رسانه عضوی از خانواده است و میان خانواده و رسانه ارتباط ناگسستنی وجود دارد.
مهدی آخوندی، مدیرعامل بنیاد آسمان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اهمیت توجه به رسانه خاطرنشان کرد: در گذشته فضای گرم دایرهای شکلی میان اعضای خانواده حاکم بود و با اختراع تلویزیون به فضایی نیم دایره تبدیل شد، این فضای نیم دایره نیز با ورود کامپیوتر از هم گسست و اینگونه رسانه به مانند عضوی از اعضای خانواده در آمد، بنابراین میان خانواده و رسانه ارتباطی جداناشدنی وجود دارد.
وی با اشاره به آیهای از قرآن کریم که فرموده است «و ما هیچ پیامبری را جز به زبان قومش نفرستادیم» تصریح کرد: با توجه به این آیه شریفه می توان دریافت که برای تبلیغ دین باید از علم روز بهره برد و رسانه، امروزه حرف اول را در جوامع می زند، چنان که حضرت آیت الله جوادی آملی می فرمایند؛ اگر اکنون پیامبری مبعوث می شد حتما به همراه خود دوربین می داشت.
آخوندی با اشاره به اهمیت آشنایی طلاب با وسیله ارتباطی روز و رسانه یادآور شد: همانطورکه علمایی مثل شیخ بهایی در زمان خود علم روز را می دانستند، امروزه نیز آشنایی طلاب با رسانه نیازی مبرم است.
وی خلق تولیدات دینی و مقابله با تبلیغات ضد دینی را مهم ارزیابی کرد و گفت: بنیاد آسمان با این هدف شروع به کار کرده است که با تفکر هالیوودی مقابله کند و امیدواریم با تلاش در این راستا موفق به تولید آثار دینی شویم.
کارشناس رسانه و فیلم سازی با توجه به اهمیت فرم و محتوا در تولید آثار اظهار داشت: کسی که بخواهد وارد عرصه تولید رسانه ای شود باید فرم و محتوا را بشناسد و اگر کسی محتوا را به دست بیاورد و به فرم هم آشنایی پیدا کند می تواند آثار قابل توجهی ارائه کند؛ بنیاد آسمان هم سعی دارد با توجه به آموزش فرم به طلابی که زیر ساخت محتوای دینی را می دانند، پایگاهی ایجاد کند که تولیدات دینی ارزشمندی ارائه دهد.
آخوندی به اهمیت ایجاد انگیزه در هر رشته آموزشی اشاره کرد و ابراز داشت: اگر شخصی بخواهد به هدف خود برسد باید انگیزه ادامه کار در طول دوره آموزش در او ایجاد شود. بنابراین بنیاد آسمان در تلاش است که بستری مناسب جهت آشنایی هنر جویان حوزوی با فضای تولید را در دوره آموزش مقدماتی فراهم آورد و از سویی دیگر ورود هنرجویان به عرصه تولید آثار هنری و رسانه ای در دوره آموزش تکمیلی و تخصصی می تواند انگیزه ادامه فعالیت های هنری را به آنان ببخشد.
وی در پایان به تولید آثار برجسته ای از هنرجویان سابق بنیاد آسمان اشاره کرد و گفت: میراث، توتیا، ضیافت بانوی کرامت، ام البحرین و مدال افتخار از جمله آثار تولیدی در بنیاد آسمان هستند که از شبکه های مختلف صدا و سیما پخش شده اند که این خود بهترین عامل ایجاد انگیزه در هنر جویان است./1322/ت302/ی
ارسال نظرات