۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹
کد خبر: ۲۴۵۲۶۷
آیت الله طباطبایی نژاد:

تأمین مسکن مستضعفان دغدغه مسؤولان باشد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه اصفهان گفت: پیامبر اکرم(ص) پس از هجرت یکی از مهم ترین دغدغه هایشان تأمین مسکن برای نیازمندان و مهاجران بود و امام خمینی(ره) نیز به پیروی از همین سیره در کوتاه‌ترین زمان پس از پیروزی انقلاب دستور تأسیس بنیاد مسکن را صادر کردند.
آيت الله طباطبايي نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز در دیدار مدیران بنیاد مسکن استان به تدبیر و دور اندیشی امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: امام (ره) قبل از پیروزی انقلاب همه چیز را پیش بینی کرده بود و هر آنچه را حضرت علی(ع) در حکومت خود قصد داشتند به آن برسند و شرایط و زمان اجازه نداد را در این انقلاب پایه ریزی کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) پس از هجرت یکی از مهم ترین دغدغه هایشان تأمین مسکن برای نیازمندان و مهاجران بود و امام خمینی(ره) نیز به پیروی از همین سیره در کوتاهترین زمان پس از پیروزی انقلاب دستور تأسیس بنیاد مسکن را صادر کردند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری افتتاح حساب 100 را یکی دیگر از اقدامات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی برای رسیدگی به نیازمندان دانست و گفت: این حساب که در سال های اول انقلاب بسیار شناخته شده بود، متأسفانه سال هاست که به دلیل عدم تبلیغ به فراموشی سپرده شده است.

 

وی با اشاره به آیه "لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ" اظهار داشت: اگر قرار است رسول خدا(ص) اسوه ما باشد، یعنی باید دغدغه های ایشان نیز دغدغه تک تک مسلمانان باشد، از این رو نباید یک مسلمان فردی را بی سرپناه ببیند و بی تفاوت عبور کند.

 

آیت الله طباطبایی نژاد مطالبه پول بابت زمین در روستاها را مخالف فرامین امام خمینی (ره) دانست و گفت: بنیاد مسکن نباید در روستاها از خانواده های مستضعف بابت زمین پولی دریافت کند چرا که این فرمان صریح امام (ره) بود.

 

وی اظهار داشت: امام صادق(ع) در  روایتی فرمودند: خداوند اغنیای هر زمان و فقرای هر زمان را محاسبه کرده و در اموال اغنیا از زکات آنقدر قرار داده که فقرا را کفایت کند، به آن ها بدهید تا بخورند و بیاشامند و بپوشند، حج بروند و زکات دهند.

 

وی مسؤولان را به وسعت نظر در رسیدگی به مستمندان توصیه کرد و گفت: خانه های روستایی را به گونه ای بسازید که جوابگوی تعداد فرزندان و جمعیت خانواده ها باشد و افراد پس از چند سال به دلیل کمبود جا، مجبور به جابجایی نشوند.

 

نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن استان اظهار داشت: توجه به اولویت ها یکی از ملاک های مدیران موفق است از این رو در کلیه کارها دقت کنید و پس از اولویت بندی نسبت به انجام آن ها اقدام نمایید.

 

وی افزود: هزینه های خود را خرج سنگ فرش خیابان و ساخت میدان نکنید، تا وقتی که برای همه افراد سر پناه تهیه شده باشد.

 

آیت الله طباطبایی نژاد به سخن امام خمینی(ره) در وصیت نامه شان اشاره کرد و گفت: اینکه امام(ره) می گویند: با دلی آرام و قلبی مطمئن از این دنیا می روم، ادعای بسیار بزرگی است و منقول است که "یا ایتها النفس المطمئنه" مربوط به امام حسین(ع) است، لیکن امام خمینی(ره) در همه فرامین و دستوراتش جز رضای الهی را در نظر نگرفت و جز برای خدمت به خلق خدا قدمی برنداشت بنابراین هنگام رحلت خود می تواند چنین ادعایی داشته باشد.

 

وی گفت: امیدوارم همه مسؤولان بتوانند این انقلابی را که امام خمینی(ره) با دقت نظر و خلوص نیت پایه گذاری کردند را به بهترین نحو اداره و به نسل های آینده تحویل دهند.

 

در ابتدای این دیدار غلامحسین خانی، مدیر کل جدید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان به ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته پرداخت و گفت: سند دار کردن خانه های روستایی از سال 75 به بنیاد مسکن واگذار شد که در استان اصفهان از 198 هزار مسکن روستایی،150 هزار  سند صادر شد و بقیه عمدتا دارای سند بودند.

 

وی افزود: از 1800 روستای استان، 978 روستا بالای 20 خانوار هستند که تا پایان سال 94 برای کلیه آن ها تهیه طرح خواهد شد.

 

خانی اصفهان را از پیشتازان انبوه سازی در روستاها دانست و گفت: بهسازی مسکن روستایی از سال 74 به بنیاد مسکن واگذار شد و تا کنون 50 هزار خانوار جهت دریافت تسهیلات روستایی به بانک معرفی شده اند./1305/پ202/ب4

ارسال نظرات