تأکید آیت الله نورمفیدی بر تقویت تعامل آموزش و پرورش با حوزه علمیه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، آیت الله سید کاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان امروز در دیدار معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: دانش آموزان، متناسب شرایط سنی خود باید با اسلام راستین آشنا شوند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه شناختی که از اسلام در جامعه ما وجود دارد، سنتی است و برای برای اثبات این سخن می توانید در میان مردم حضور یابید و آگاه شوید که چه برداشتی از دین اسلام دارند؟
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، شهید مطهری را یکی از افتخارات نظام اسلامی دانست و اظهار کرد: به لطف الهی، مدتی، افتخار شاگردی این شهید را داشتم.
آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه شهید مطهری در هر مسئله ای با هدف مشخص، ورود پیدا می کرد، افزود: وزارت آموزش و پرورش، متناسب با سطح فکر و نگاه دانش آموزان، باید آنها با افکار و آثار شهید مطهری آشنا کند.
وی با اشاره به برنامه حماسه حسینی آموزش و پرورش، این برنامه را مهم ارزیابی کرد و در عین حال گفت: این برنامه باید با هوشیاری و حساسیت دنبال شود.
امام جمعه گرگان در ادامه سخنان خود، برنامه های اداره کل آموزش و پرورش استان در سال تحصیلی جدید را زیربنایی توصیف کرد و افزود: این اداره کل، در سال تحصیلی جاری، دو برنامه مهم تقویت زبان شکر و احترام به پدر و مادر را در دستورکار خود قرار داده است.
آیت الله نورمفیدی تصریح کرد: وقتی این برنامه ها هر روز در مدارس اجرا شوند، در روحیه و نوع رفتار دانش آموزان تاثیر مثبت می گذارد و حتی در روابط خانوادگی آنها هم اثرگذار است.
وی، همکاری وزارت آموزش و پرورش با حوزه علمیه برای تربیت دانش آموزان را کار مهمی دانست و توضیح داد: کشورهای غربی برای رسیدن به اهداف خود برنامه های 20 ساله تدوین می کنند، بنابراین ما هم باید با شناخت اولویت ها و برنامه ریزی صحیح، نسبت به رفع مشکلاتمان اقدام کنیم.
امام جمعه گرگان با بیان این که آموزش و پرورش یک سرمایه ملی است که آینده کشور به سرنوشت آن وابسته است، گفت: آموزش و پرورش باید بستر را برای حضور چهره های اثرگذار روحانی در مدارس فراهم کند.
آیت الله نورمفیدی بر ضرورت همکاری بیشتر مدارس با حوزه های علمیه تأکید کرد و افزود: آموزش و پرورش باید بستری را برای همکاری دو جانبه میان مدارس و حوزه علمیه فراهم کند.
وی با تأکید بر بهره گیری بیشتر از توان حوزه های علمیه در دستگاه تعلیم و تربیت، گفت: آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد بنیادین نیازمند بهره گیری از توان روحانیان است./1315/پ202/ب1