استاد درس خارج حوزه علمیه:
وظیفه رسانه ملی حفاظت از فرهنگ ایرانی اسلامی است
خبرگزاری رسا ـ استاد درس خارج حوزه علمیه قم گفت: صدا و سیما وسیله ای برای فرهنگ سازی در اختیار این نظام است بنابراین مسؤولان صدا و سیما باید سعی کنند که با برخورد با برنامه های مخرب، تجمل گرا و مروج فرهنگ های غلط از زندگی های سنتی در روستا و زندگی های مذهبی در شهرها حفاظت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین نجم الدین طبسی استاد درس خارج حوزه علمیه قم در گفت و گو با خبرنگار رسا از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی را، مطرح شدن مکتب تشیع و خروج از حاشیه و سیاه نمایی انجام شده در سال های قبل توصیف کرد و گفت: در بیان جریانات تکفیری، خشونت ها و جنایات اینها اسلام ناب خودنمایی کرد و خود را به جهانیان عرضه داشت؛ در این سال ها چاپ و نشر کتب علمای بزرگوار تشیع قدیم و جدید به اندازه دویست سال گذشته بود تا جهان این مکتب را شناخته و با آن آشنا شود.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: در سایه انقلاب اسلامی حوزه های علمیه جدید افتتاح شد و حوزه های علمیه پیشین از لحاظ کمیت طلاب و کیفیت علوم پیشرفت داشت؛ حوزه علمیه قم اکنون در تاریخ و کشورهای دیگر دارای بالاترین ظرفیت جذب طلاب علوم اسلامی است ؛ اگر عزت شیعه را تنها حاصل انقلاب اسلامی بدانیم، برای این انقلاب افتخار بزرگی است.
حجت الاسلام والمسلمین طبسی جسارت ها و توهین های صورت گرفته علیه اسلام را عادی ارزیابی کرد و افزود: در دوران امام علی(ع) نیز تا وقتی حکومت در دستان مبارک ایشان نبود برای ایشان حرمت زیادی قائل بودند لیکن بعد از اینکه حضرت به قدرت رسیدند و حکومت اسلامی را در دست گرفتند بسیاری از افراد در مقابل ایشان ایستادند و جسارت کردند؛ اجرای درست قوانین اسلامی تنش ها و اصطکاک هایی را در جامعه به دنبال خواهد داشت که باید با آنها نیز مقابله کرد.
وی به نقش مردم در جامعه اسلامی اشاره و اظهار کرد: این مردم وفادار در بیست و دو بهمن پیش رو نیز از زن و مرد گرفته تا کوچک و بزرگ با تمام اختلاف سلیقه ها در راهپیمایی با شکوه 22 بهمن شرکت خواهند داشت؛ در هر انتخاباتی که برگزار شده نیز حضور داشته اند و از دین، رهبر و مذهبشان دفاع کرده اند.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: چنین مردم وفاداری نباید شاهد اختلاس های میلیاردی باشند؛ منشأ و مبداً این اختلاس ها در بدنه جامعه است، مردم عادی که توان چنین اختلاس هایی را ندارند؛ بعضی مسؤولان نظام کم کاری ها و کاستی هایی دارند که موجب به وجود آمدن چنین مفاسدی در جامعه می شود که باعث دلسرد شدن مردم خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین طبسی افزود: مسؤولان باید بیاموزند که زندگی رسول الله و امام علی(ع) چگونه بوده است؛ آنها در اوج اقتدار زندگیشان عادی بوده است و امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب نیز از آنها الگو گرفته اند؛ بنابراین زندگی اشرافی را کنار گذاشته و همراه پا برهنگانی که کشور را در هشت سال دفاع مقدس حمایت کردند به پیشرفت این نظام کمک کنند.
وی بر لزوم توجه به ضوابط اشاره کرد و ابراز داشت: مسؤولانی که فعالیت خود را شروع می کنند بیشتر از دوستان و آشنایان خود استفاده می کنند؛ این افراد اگر بر اساس ضوابط شایسته ترین ها را انتخاب کنند و از فرامین رهبر معظم انقلاب استفاده نمایند این کشور را سرافراز خواهند کرد؛ به منظور عدم اتکا به نفت می بایست مانند کشورهای فاقد این نعمت الهی رفتار کرد تا در این وضعیت نه تنها متحمل ضرر نشویم بلکه سود بیشتری را برای کشور به ارمغان آوریم.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم سیاست های غلط اقتصادی را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: واردات بیش از حد به کشاورز و کارخانه دار لطمه می زند و چه بسا باعث می شود یک صنعت در کشور از بین برود؛ بیکاری در جامعه زیاد شده و فساد اجتماعی را به دنبال خواهد داشت؛ کالاهای لوکس نیز از دیگر مواردی است که ارزی از کشور خارج می کند که می تواند برای بخش تولید بسیار مفید باشد.
حجت الاسلام والمسلمین طبسی تصریح کرد: روستا ها و عشایر پشتوانه های کشور هستند؛ وقتی روستاییان و عشایر به شهرها کوچ می کنند یک تولیدکننده کامل به یک مصرف کننده کامل تبدیل می شود؛ کشاورزی و دامداری در دستان این روستاییان و عشایر است پس نباید بگذاریم که اینها از روستاهای خود خارج شده و به دلیل ناتوانی اقتصادی در تولید مجبور به کوچ شوند.
وی در پایان ضمن مثبت ارزیابی کردن فعالیت های کلی صدا و سیما گفت: صدا و سیما وسیله ای برای فرهنگ سازی در اختیار این نظام است بنابراین مسؤولان صدا و سیما باید سعی کنند که با برخورد با برنامه های مخرب، تجمل گرا و مروج فرهنگ های غلط از زندگی های سنتی در روستا و زندگی های مذهبی در شهرها حفاظت کنند./836/ت302/ش
ارسال نظرات