۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۹
کد خبر: ۲۴۷۵۷۰

کتاب اقتصاد مقاومتی در اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب رونمایی شد

خبرگزاری رسا ـ مرکز مطالعات و تحقیقات کاربرد مدیریت دانشگاه جامع امام حسین(ع) با همکاری بانک انصار، در سالروز ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اقدام به رونمایی از کتاب «اقتصاد مقاومتی در اندیشه­های رهبر معظم انقلاب» کرد.
کتاب اقتصاد مقاومتي در انديشه هاي رهبر معظم انقلاب

به گزارش خبرگزاری رسا، کتاب اقتصاد مقاومتی در اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب که به همت امیر حصیرچی، عضو هیأت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) به زیور طبع آراسته شده، در تلاش برای جستجوی طرح کلی اقتصاد مقاومتی و با این اعتقاد به رشته تحریر درآمده است.

 

رهبر معظم انقلاب از دهه شصت دیدگاه‌های اقتصاد مقاومتی را مطرح و حتی در دهه هفتاد بر اساس تدبیر ایشان، موضوع اخیر در اقتصاد بدون نفت در دستور کار دولت قرار گرفت، اما با وجود طرح مکرر مضمون‌های اصلی اقتصاد مقاومتی از سوی ایشان، آنچه در صحنه عمل حاصل شده، فاصله قابل توجهی با انتظارات رهبر معظم انقلاب دارد.

 

از سوی دیگر در حوزه مطالعات اقتصاد مقاومتی برخی اظهار نموده‌اند که اگر تمام دانش انباشته دنیا را مطالعه کنیم، هیچ پیشینه‌ نظری یا عملی از این موضوع وجود ندارد و این در حالی است که موضوع اخیر ریشه در آموزه‌های دین مبین اسلام دارد.

 

بر اساس این گزارش، دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) با تمرکز بر موضوع اخیر و با عنایت به ماهیت پیش برندگی و پیش روندگی مورد انتظار از این دانشگاه، برای گفتمان­سازی این مفهوم در سطح عموم مردم اقدام به جمع­آوری رهنمودها و بیانات رهبر معظم انقلاب از سال 1367 تا سال 1393 کرده است تا به این ترتیب سهمی از این رسالت سنگین، بردوش داشته باشد./822/د101/ی

ارسال نظرات