برنامه های رسانه ملی باید الگوی سبک زندگی اسلامی باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، حجت الاسلام مصطفی ملکی، مدیر حوزه علمیه گلستان امروز در کارگاه مشاوره خانواده اردوی زیارتی طلاب متأهل مدرسه علمیه امام خمینی (ره) گرگان گفت: اسلام به منظور سالم سازی و بهبود زندگی انسانها برنامه ها و دستورات پرباری را بیان کرده است.
حجت الاسلام مصطفی ملکی با اشاره به این که صراط مستقیم که دینی پایدار بوده، مبیّن سبک زندگی اسلامی است، خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی حوزه ها همین تبیین سبک زندگی اسلامی و اجرای آن در جامعه است.
وی با اشاره به مصادیق سبک زندگی اسلامی تصریح کرد: مهریه کم یکی از مصادیق سبک زندگی اسلامی است. چنانکه پیامبر اسلام (ص) میفرمایند: «خیرالنسا اقلهن مهراً؛ بهترین زنان کم مهریهها هستند.»
مدیر حوزه علمیه گلستان همچنین به نقش بانوان در شکل گیری زندگی اسلامی اشاره کرد و افزود: وظیفه اصلی بانوان مادری و خانه داری است و در صورت عدم ضرورت نیازی به اشتغال آنها در کارهای بیرون از خانه نیست.
حجت الاسلام مصطفی ملکی با اشاره به این که از دیگر نشانه های اسلامی شدن زندگی ها، پرداخت خمس و زکات است، ادامه داد: آیات و روایات بسیاری در این باب نقل شده است که پرداخت خمس و زکات سبب رشد مال و فقرزدایی میشود.
وی در ادامه با اشاره به حدیث «النجاه فى الصدق کما ان الهلاک فى الکذب» گفت: نجات انسانها در راستگویی است و صداقت و راستى به انسان آبرو و شخصیت مى دهد، در حالى که دروغ مایه رسوایى و بى آبرویى است.
عضو شورای حوزه علمیه گلستان با بیان این که باید نسبت به اعمال دیگران حسن ظن داشته باشیم و افعال آنها را بر بهترین وجه آن حمل کنیم، ادامه داد: همانطور که امیرالمومنین (ع) میفرمایند: «ضع أمر أخیک على أحسنه حتى یأتیک منه ما یغلبک، ولا تظنن بکلمة خرجت من أخیک سوءا و أنت تجد لها فی الخیر محملاً» باید گفتار و کردار برادر دینی خود را به بهترین وجه قرار دهی مگر اینکه یقین پیدا کنی و راه توجیه بر تو بسته باشد. و نباید به سخن برادرت بد گمان باشی در حالی که تو محمل خوبی برای توجیه کلام او مییابی.
وی در پایان با اشاره به نقش اساسی رسانه ملی در الگوسازی سبک زندگی اسلامی گفت: متأسفانه در این رسانه چیزهایی به تصویر کشیده میشود که با ارزشهای اسلامی مطابق نیست، این در حالی است برنامه های رسانه ملی باید مروج و الگوی سبک زندگی اسلامی باشد./1315/پ202/ب1