۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۸
کد خبر: ۲۴۸۴۷۹
استاد اخلاق حوزه علمیه:

کینه ورزی در زندگی انسان گره می‌اندازد

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان این که کینه ورزی و کینه توزی سبب گره خوردن زندگی انسان می شود، گفت: برخی دارای علم فراوان هستند اما در مقام عمل نمی توانند با شهوت و غضب خود مبارزه کنند، علم انسان باید در راستای عمل کردن باشد.
حجت الاسلام والمسلمين علي مؤيدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین علی مؤیدی استاد اخلاق حوزه علمیه قم عصر امروز در جلسه اخلاق مسجد علی مرتضی(ع) قم با اشاره به آیه«وَجَعَلْنَا بَعْضَکُمْ لِبَعْضٍ فِتْنَةً أَتَصْبِرُ‌ونَ» گفت: برخی از انسان ها برای برخی دیگر فتنه و وسیله آزمایش هستند، خوش به حال کسی که در این امتحانات پیروز شود.

 

وی با اشاره به ضرورت گذشت انسان ها نسبت به یکدیگر افزود: انسان باید اهل گذشت باشد، چرا برخی از افراد با دوستان و نزدیکان خود همانند دشمنان برخورد می کنند، این گونه برخوردها سبب سلب توفیق انسان می شود.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان این که کینه ورزی و کینه توزی سبب گره خوردن زندگی انسان می شود، اظهار داشت: برخی دارای علم فراوان هستند اما در مقام عمل نمی توانند با شهوت و غضب خود مبارزه کنند، علم انسان باید در راستای عمل کردن باشد.

 

وی با اشاره به این که عالم بی صاحب نیست، ادامه داد: هیچ رفتار، گفتار و کار خیری در این دنیا بی بهره نیست، خداوند تمام کارهای خیر و شر انسان را در نظر دارد؛ گاهی ناراحتی پدران و اجداد فوت شده انسان، سبب ایجاد گره هایی در زندگی می شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین مؤیدی با اشاره به تفاوت های خطیئه و سیئه ابراز داشت: خطیئه به اشتباهات انسان نسبت به خداوند گفته می شود اما به اشتباهات انسان ها نسبت به یکدیگر را سیئه می گویند؛ انسان باید از هر دو نوع اشتباهات پرهیز کند.

 

وی با اشاره به دعای 44 صحیفه سجادیه عنوان کرد: امام سجاد(ع) در این دعا می فرمایند که خدایا با تمام شدن ماه مبارک رمضان ما را از ابتلای به گناهان رها کن، ماه رمضان ماه برکت و مغفرت است./1323/پ202/ف

ارسال نظرات