زنان نقش مهمی در آموزش سبک الگوی ایرانی اسلامی دارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، زنگانه مدیر کل پیشگیری های وقوع جرم قوه قضاییه در همایش نقش زن و تحکیم بنیان خانواده که سه شنبه پنجم اسفندماه در ایوان شمس برگزار شد با اشاره به نقش زنان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: هنر زندگی هدف داری، انتخاب گری، تفکر، نقادانه بودن، سخت کوشی، خلاقیت، شادابی، نشاط و توان مهندسی خویشتن است.
وی افزود: آنها که با سبک زندگی ایرانی اسلامی آشنا نیستند به بی هدفی، منفی اندیشی، بی اراده گی، سستی، بیماری روحی و روانی مبتلا می شوند.
مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه کسانی که در فرایند رشد و شخصیت دچار خلأ هستند برای دسترسی به خاستگاه خود را گرفتار جریمه ها می کند، خاطرنشان کرد: در عصری که عصر انفجار اطلاعات است و انسان ها در تحولات سریع، کارکرد و حضور در محیط های گوناگون و برخورد با مسایل گوناگون، خواهش ها و خواسته ها و نیازهای آنها تغییر کرده با ایجاد پیچیدگی این افراد در اجتماع به فرد بی مسؤولیتی تبدیل می شوند.
زنگانه با بیان اینکه بدون بهره گیری از سبک ایرانی اسلامی دستیابی به خواسته ها میسر نخواهد بود، عنوان کرد: مقام معظم رهبری تمدن نوین اسلامی را به دو بحث سخت افزار و نرم افزار تصویر کرده اند و جنبه سخت افزاری و مغز آن را تمدن سبک زندگی ایرانی اسلامی می دانند و نقش زنان و مادران نیز در این عرصه بدون جایگزین است.
وی با اشاره به طرح مسایل قضایی کشور گفت: ما در صدر دعاوی کشور با خواسته های ناهنجاری در خانواده رو به رو هستیم از جمله طلاق توافقی، التزام به تمکین، اجرای مهریه و در همه این مسایل در یک طرف مادران هستند از این رو با مشکلاتی در رابطه با مادران روبه رو هستیم.
مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه ما با کاهش سن بلوغ مواجه هستیم، اظهار کرد: از طرف دیگر ما با مساله بالا رفتن سن ازدواج مواجه هستیم و تعداد زنان سرپرست خانوار رو به افزایش است، کاهش زاد و ولد و افزایش آمار مجردی نیز از دیگر مشکلاتی است که وجود دارند.
زنگانه با بیان اینکه امروز ما با دامن زدن به مطالبات خانوار از طریق رسانه و سیستم ها روبه رو هستیم، گفت: از سوی دیگر ما توان تامین این خواسته ها را نداریم و با پارادکسی مواجه می شویم که منجر به بروز آسیب ها و تهاجم انواع اختلالات رفتاری از جمله بازی های رایانه ای و خشونت میشود.
وی با بیان اینکه ما شاهد حضور افراد ثروتمند قارون نما در جامعه هستیم، اظهار کرد: برخی متمکن ها رفتار قارونی دارند و غیر متکن ها بدانند فقر در اعتقادات ما فخر و زینت است و عامل ثبات است.
مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه افزود: این وضعیت منجر می شود که افراد با روش های غیر مشروع خواسته های خود را تامین کنند و فضای خانواده متشنج شود و طلاق عاطفی به وجود آید.
زنگانه بابیان اینکه اگر در خانواده جو عاطفی و دوستی حاکم باشد کودک اجتماعی می شود، گفت: در غیر این صورت نیز این کودک رفتار های غیر طبیعی انجام می دهد.
وی نقش زن را در آموزش مهارت های سبک زندگی ایرانی اسلامی تعین کننده دانست و اظهار کرد: ضمن مشکلات با راهکارهایی از جمله بازی ها و سرگرمی های بومی می توان با هنجارها مقابله کرد و رابطه عاطفی با کودکان توسط بازی کردن با آنها به وجود می آید./818/پ202/ب4