نقشه جامع آموزش زبانهای خارجی به طلاب ترسیم شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین محسن قمی، معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری پیش از ظهر امروز در همایش بزرگ زباندانان حوزه که در سالن اجتماعات مدرسه دارالشفای قم برگزار شد، برگزاری این همایش را سبب تسهیل انتخاب طلاب زبان دادن برای استفاده در عرصههای بین المللی دانست و گفت: همفکری و هم اندیشی نیز در این همایشها صورت میگیرد که میتواند نقشه جامع و راهبردی برای تبلیغ عرصه بین الملل باشد.
حجتالاسلام والمسلمین قمی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر زبان آموزی طلاب بیان داشت: این موضوع تازگی ندارد، پیشتر نیز علما نسبت به این کار اهتمام ویژهای داشته و حتی پول میدادند که طلاب زبان یاد بگیرند.
معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی خاطرنشان کرد: این نامه نشان میدهد امروز زمینههای تبلیغ فراهم است که پیشتر فراهم نبود، امروز یک گرایش کلی در سطح جهانی نسبت به معارف اسلامی وجود دارد.
وی یادآور شد: در جنگ غزه شاهد تظاهرات هزاران نفر از اروپاییان علیه رژیم صهیونیستی بودیم، یک قطب بندی وجود دارد؛ مفاد نامه رهبری این است که ما در کنار مواضع استکبار ستیزی برای دولتهای غربی، باید یک ارتباط عمیق فکری با توده مردم و جوانان داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین قمی با تأکید بر اینکه باید برای زبان آموزی طلاب یک نقشه جامعی را ترسیم کنیم، بیان داشت: نیاز شناسی اصل نخست است، باید ببینیم که کجاها نیاز به زبان داریم، اکنون قریب به 7 هزار و 200 زبان در سطح دنیا وجود دارد، ولی زبانهای عمده شامل چینی، اسپانیولی، انگلیسی، عربی، روسی، آلمانی، ژاپنی و اندونزی مورد توجه است.
وی افزود: امکان سنجی و اولویت سنجی دیگر موضوعی است که باید به آن توجه کرد؛ شناسایی، جذب و تربیت را باید مورد بررسی قرار داد.
معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه باید به مهاجرتهای قارهای فکر کنیم، خاطرنشان کرد: مدیریت حوزه میتواند بگوید که در یک دورهای از طلاب امتحان مکالمه عربی خواهیم گرفت، در این صورت طلاب خود به دنبال زبان آموزی میروند.
وی تأکید کرد: تلاش ما باید ایجاد یک جریان فرهنگی درباره زبان باشد، یعنی سیاستگذاری واحد و اجرا متنوع باشد./993/پ202/ی