۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲
کد خبر: ۲۵۰۵۴۷
مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی:

آذربایجان غربی نیازمند نهضت حوزه سازی است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی نیازمند نهضت حوزه سازی است چرا که باید در کنار تامین طلاب مورد نیاز استان، کشورهای هم زبان و همسایه خود را نیز از لحاظ اعزم طلاب برای امر تبلیغ تامین کنیم.
حجت الاسلام قهرماني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام محمد جواد قهرمانی، مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی در نشستی با اصحاب رسانه، اظهار داشت: مرکز مدیریت حوزه های علمیه آذربایجان غربی از سال 89 با حکم حوزه های علمیه کشور راه اندازی شده است.

 

وی افزود: قبل از راه اندازی مرکز مدیریت، در آذربایجان غربی 7 مدرسه علمیه با 350 طلبه و 30 استاد تمام وقت فعالیت می کردند که ضمن تلاش و مجاهدت های مسوولان و با راه اندازی مرکز مدیریت در این استان حوزه های علمیه آذربایجان غربی از لحاظ کمی و کیفی توسعه یافته است.

 

حجت الاسلام قهرمانی افزایش تعداد مدارس علمیه آذربایجان غربی را به 11 مدرسه اعلام کرد و گفت: در حوزه های علمیه استان قریب به 1 هزار طلبه با 100 استاد در 9 پایه مشغول فراگیری معارف اسلامی هستند.

 

وی با اشاره به مدارس سفیران هدایت خاطرنشان کرد: طی دوره کوتاه مدت، یک مدرسه سفیران هدایت در آذربایجان غربی راه اندازی شده است که امیدواریم در سال آینده شاهد راه اندازی 2 مدرسه سفیران هدایت در استان باشیم.

 

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی با اشاره به زیرساخت های لازم در مدارس علمیه، اظهار داشت: در آذربایجان غربی قریب به 60 استادسرا در حال راه اندازی است که می توان آن را کاری زیربنایی خواند.

 

وی حضور علما و فضلای قم در مدارس علمیه آذربایجان غربی و مسابقات قرآنی را از جمله فعالیت های تبلیغی و تهذیبی دانست.

 

حجت الاسلام قهرمانی از همکاری حوزه علمیه با آموزش و پرورش استان خبرداد و افزود: 400 نفر از طلاب آذربایجان غربی در مدارس آموزش و پرورش برای برپایی نماز جماعت حضور موثر دارند.

 

وی با بیان اینکه همکاری با آموزش و پرورش فقط در راستای اعزام طلاب به مدارس نیست، خاطرنشان کرد: 30 مدرسه امین در آذربایجان غربی راه اندازی شده که نتیجه همکاری آموزش و پرورش با حوزه های علمیه است.

 

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی با اشاره به شرایط جغرافیایی و همرزی با کشورهای همسایه، اظهار داشت: آذربایجان غربی نیازمند نهضت حوزه سازی است چرا که باید در کنار تامین طلاب مورد نیاز استان، کشور های هم زبان و همسایه خود را نیز از لحاظ اعزم طلاب برای امر تبلیغ تامین کنیم.

 

وی با اشاره به همکاری معاون بین الملل حوزه علمیه در ساخت شعبه ای از شعبات مدرسه جامعه المصطفی در آذربایجان غربی گفت: باید تمامی مسؤولان دست در دست هم دهیم تا بتوانیم آذربایجان غربی را به عنوان قطب حوزوی در منطقه مطرح کنیم.

 

حجت الاسلام قهرمانی با بیان اینکه در آذربایجان غربی حداقل به 10 هزار طلبه نیازمندیم، اضافه کرد: با توجه به فعالیت 5 هزار مدرسه در آذربایجان غربی، تنها برای تامین مدارس آموزش و پرورش به 5 هزار طلبه نیاز است.

 

وی افزود: باید زیرساخت های حوزوی را توسعه و روحانیان کارآمد و موثر تربیت کنیم تا در 10 سال آینده بتوانیم با حداقل تحصیل 10 هزار طلبه افزون بر استان آذربایجان غربی، کشورهای همسایه را نیز از حضور مبلغان در امر تبلیغ بهره من کنیم.

 

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی با بیان اینکه امروزه کار زیاد است اما تعداد روحانیان کم است، اظهار داشت: اگر می خواهیم مشکلات جامعه اعم از بزهکاری، طلاق، اعتیاد و فساد های اخلاقی جوانان برطرف شود تنها راهکارش تقویت حوزه های علمیه است.

 

وی افزود: دیدگاه را نسبت به روحانیت و جامعه توسعه دهیم به طوری که در هر نقطه ای از شهر یک روحانی مستقر باشد.

 

حجت الاسلام قهرمانی با بیان اینکه آذربایجان غربی قطب نظام اسلامی بوده و هم اکنون نیز مزردار اسلام است، خاطر نشان کرد: کارهای بزرگ نیاز به کمک و همکاری دارد که امید است مسوولان ما را در این امر مهم یاری کنند و با اجرای بخشنامه وزیر شاهد رشد و توسعه حوزه های علمیه باشیم.

 

وی در پایان با اشاره به پروژه های حوزوی آذربایجان غربی گفت: 12 پروژه حوزوی در استان با میانگین 50 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث هستند که تا کنون 250 میلیارد ریال هزینه شده و برای راه اندازی پروژه ها 250 میلیارد ریال نیز اعتبار لازم است.

 

گفتنی است که ثبت نام حوزه های علمیه برادران از تاریخ پنجم بهمن ماه سال جاری آغاز و تا 15 فروردین سال آینده ادامه دارد که تا کنون 500 نفر ثبت نام کرده اند./1301/پ202/ب4

ارسال نظرات