تاکید روحانی اندونزیایی بر همزیستی مسالمت آمیز ادیان مختلف
خبرگزاری رسا ـ روحانی برجسته اندونزیایی در کتاب جدید خود بر تحمل مسلمانان دربرابر دیگر ادیان تاکید دارد.

به گزارش خبرگزاری رسا، روحانی اندونزیایی در کتاب جدید خود به بررسی سازگاری دین اسلام با ساختار حکومتی اندونزی پرداخت.
احمد سیافی معارف، دلیل نگارش کتاب خود یعنی اسلام در چارچوب فرهنگ اندونزی و انسان دوستی را نگرانی درباره کم رنگ شدن تکثر گرایی در مواجه با اکثریت مسلمان اندونزی می داند.
سیافی بر این عقیده است که اگر جامعه سنت تکثر گرایی خود را از دست دهد، کشور دچار هرج و مرج خواهد شد.
این روحانی برجسته می گوید که تنها گزینه پیش رو برای کشور اندونزی توسعه جامعه ای با عقاید مختلف بر مبنای گسترش ارزش های انسانی است.
روحانی 80 ساله اندونزیایی که به دلیل تکثر گرایی مذهبی بسیار مشهور است، در سال 2005 از ریاست حزب محمدیه این کشور کناره گیری کرد.
وی در همین سال به دلیل تلاش برای گسترش تحمل مذهبی در میان مسلمانان اندونزی جایزه ملی ماگسای را از دولت کشور خود دریافت کرد.
سیافی در جوانی خود پیرو تشکیل حکومت تندروی اسلامی بود اما بعد از خواندن آثار فضل الرحمن، نویسنده پاکستانی، عقاید خود را تعدیل کرد.
در آن دوران بسیاری از اعضای حزب اسلامی تندرو و افراطی ماسیومی، وی را متهم به خیانت به آرمان های سیاسی خود کردند و بیان داشتند که وی برای کشورهای غربی جاسوسی می کند.
شایان ذکر است اندونزی با مسلمان پرجمعیت ترین کشور مسلمان در جهان است. متاسفانه عده زیادی از جوانان این کشور به دلیل نداشتن فرهنگ و تربیت اسلامی مناسب فریب گروه های تندرو و تروریستی نظیر داعش و القاعده را خورده اند و بنا به گزارش سازمان های امنیتی تعداد قابل توجهی از آنان برای انجام فعالیت های تروریستی به کشورهای عراق و سوریه سفر کرده اند./847/ب902/ک
ارسال نظرات