فردا برگزار می شود؛
تجمع طلاب وروحانیان حوزه علمیه مشهد در اعتراض به جنایات آل سعود
خبرگزاری رسا ـ تجمع طلاب وروحانیان حوزه علمیه مشهد در اعتراض به جنایات آل سعود فردا در مدرسه عالی نواب برگزار می شود.
![تجمع بزرگ حوزويان در حمايت از مردم مظلوم يمن](/Original/1394/01/30/IMAGE635650528568013600.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه خراسان، تجمع طلاب و روحانیان این حوزه به در اعتراض به جنایات وحشیانه و حمله هوایی آل سعود به مردم یمن و هتک حرمت زائران بیت الله الحرام، همزمان با حوزه های علمیه سراسر کشور فردا 31 فروردین ماه از ساعت 9:30 در مدرسه علمیه عالی نواب برگزار می شود.
بر اساس این گزارش، در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین فرزانه، امام جمعه موقت مشهد و رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی به ایراد سخن می پردازد.
لازم به ذکر است شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان از تمام علما، فضلا، روحانیان و طلاب این حوزه خواسته تا در این مراسم حضور پرشور داشته باشند./930/د102/ب5
ارسال نظرات