۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۵
کد خبر: ۲۵۵۸۴۸
نماینده ولی فقیه در هلال احمر خراسان رضوی:

نقد عملکرد مسؤولان هیچ منافاتی با شعار سال ندارد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام اسدی با بیان این که با هم دلی و هم زبانی و با هدف پیشرفت جامعه می توانیم منتقد واقعی باشیم، گفت: نقد عملکرد دولت هیچ منافاتی با مفهوم هم دلی و هم زبانی ندارد، به شرط آن که این نقد عالمانه، منصفانه و سازنده باشند.
شعار سال 94

حجت الاسلام اسدالله اسدی، نماینده ولی فقیه در هلال احمر خراسان رضوی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، گفت: نامگذاری سال توسط رهبر معظم انقلاب متأثر از شناخت و اولویت بندی مسائل و مصادیق کشور و تعیین خط مشی اصولی در حرکت استراتژی نظام ولایی  است.

 

 وی افزود: رهبر معظم انقلاب افزون بر اشاره به مفهوم ارزشمند وحدت به مصادیق راهبردی و عملی وحدت و انسجام نیز اشاره کردند و آن این که دولت و ملت همدل و همزبان شوند.

 

حجت الاسلام اسدی، با بیان این که رهبر معظم انقلاب بحث صداقت و صمیمیت دل و زبان را مد نظر دارند، تصریح کرد: همدلی و همزبانی با هم مرتبط هستند،  آن چه در زبان جاری می شود، ریشه در دل و قلب دارد. و ایشان با طرح آن خواسته است که این ارتباط دو سویه، زبانی و ظاهری نباشد و ریشه در باورها و صمیمیت داشته باشد.

 

نماینده ولی فقیه در هلال احمر، یکی از عرصه های مهم ماهیت انقلاب اسلامی را جمهوریت عنوان و اظهار کرد: و با توجه به این که در دیدگاه داخلی امسال انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش رو داریم، و تجلی جمهوریت در انتخابات است، ضرورت به کار گیری مفاهیم اخلاقی و ارزشی در یک نظام ارزشی بسیار اولویت دارد.

 

وی به لزوم همدلی دولت و ملت در انتخابات امسال تأکید و تصریح کرد: دولت و ملت و گروه های سیاسی با گرایش های مختلف با همدلی و هم زبانی یک حرکت ارزشمند را به وجود آورند و این حرکت پیروزی جدید مردم است.

 

لزوم به کارگیری همدلی و هم زبانی دولت و ملت در روابط خارجی و عرصه بین الملل

حجت الاسلام اسدی، به همدلی و همزبانی دولت و ملت در بحث خارجی نیز اشاره و اظهار کرد: در تفاهمات انرژی هسته ای و دیگر سیاست های خارجی، شعار امسال را دولت و ملت به کار گیرند.

 

نماینده ولی فقیه در هلال احمر، افزود: با توجه به این که یکی از مأموریت های نظام اسلامی را صدور انقلاب می دانیم و بنیانگذار انقلاب نیز در این خصوص رهنمودهای زیادی داشته اند، بنابراین در روابط با کشورهای دیگر به شعار همدلی و هم زبانی دولت و ملت توجه داشته باشیم.

 

وی با بیان این که جهان نیازمند تعامل و تفاهم و انسجام است، گفت: در عرصه بین الملل این ارتباط اخلاقی یکی از توفیقات بین ملت ها است و کشورها می توانند به دور از هر گونه هیاهو و با واقع بینی انسجام یابند، زیرا ملت ها با این وحدت ها به ارزش های متعالی انسانی دست می یابند.

 

وظیفه دولت و ملت در شکل گیری اعتماد متقابل بین دولت و ملت

حجت الاسلام اسدی، برای شکل گیری اعتماد متقابل بین دولت و ملت، توصیه کرد: دولت خود را آماده خدمت صادقانه و واقعی و به دور از شعار بداند و در این زمینه گام بردارد و از نزدیک درد مردم را به درستی و با دقت و حوصله شناسایی کند و کارگزاران اسلامی با هر گرایش سیاسی که هستند، بنا به مأموریت اصلی خود که خدمت است، گام بردارند.

 

نماینده ولی فقیه در هلال احمر، در ادامه به وظیفه ملت در این اعتماد متقابل اشاره و تصریح کرد: مردم با حمایت، همکاری، حضور و مشارکت در سیاست های همه جانبه دولت را پشتیبانی کنند و قوانین و منویات دولت را به درستی به کار گیرند.

 

عناصر و مؤلفه های تقویت کننده اعتماد متقابل بین دولت و ملت

وی تبعیت از منویات و دیدگاه های رهبر معظم انقلاب را از مهمترین عناصر تقویت کننده اعتماد متقابل بین دولت و ملت عنوان و اظهار کرد: دولت و ملت سخن ایشان را فصل خطاب مسائل خود بدانند.

 

حجت الاسلام اسدی، صداقت و راستی و درستی دولت را از دیگر مؤلفه های تقویت کننده اعتماد متقابل بین دولت و ملت دانست و گفت: دولت صادقانه با مردم صحبت کنند و واقع بینانه با مردم در ارتباط باشند. با عزم کامل و بدون تردید در مسیر خدمت رسانی به دور از هر گونه ملاحضات سیاسی اهتمام داشته باشند.

 

نماینده ولی فقیه در هلال احمر، اخلاق گرایی را یکی دیگر از راه های رسیدن به هم دلی و هم زبانی عنوان و تصریح کرد: اخلاق گرایی در پرهیز از مشاجرات و محل مشکلات کمک می کند، مردم با تأسی از عقاید اسلامی و اهل بیت(ع) خود را با شؤون اخلاقی یک انسان کامل تربیت شده مکتب اسلام تطبیق دهیم.

 

وی افزود: مردم به داشته های اعتقادی خودشان افتخار کنند و حافظ ارزش های دینی و اخلاقی خود باشند و مشکلات را از طریق توصیه های اهل بیت(ع) و پیامبر اکرم(ص) حل کنند و اعتماد کامل به معارف و اعتقادات خود داشته باشند و از تن دادن به رسانه هایی که به دنبال تخریب اعتقادات ما هستند پرهیز کنند.

 

رابطه نقد عملکرد دولتمردان با هم دلی و هم زبانی

حجت الاسلام اسدی، با بیان این که با هم دلی و هم زبانی و با هدف پیشرفت جامعه می توانیم منتقد واقعی باشیم، اظهار کرد: نقد عملکرد هیچ منافاتی با مفهوم هم دلی و هم زبانی ندارد، به شرطی که این نقد عالمانه، منصفانه و سازنده باشند. در نقد باید علم و آگاهی کافی داشته باشند، هدف سازندگی و پیشرفت باشد و از چهار چوب نقد اسلامی عبور نکنیم و به انحراف اخلاقی کشیده نشویم./1310/ت302/ب5

ارسال نظرات