جهل و نادانی مهمترین عامل روی آوردن به فرقه های انحرافی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، آیت الله سید کاظم نورمفیدی، نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهراء(س) گرگان با بیان این که همه توان طلاب باید در جهت علم آموزی و تهذیب نفس استفاده شود، خاطرنشان کرد: فرصتی که امروز در حوزههای علمیه برای طلاب به وجود آمده است در گذشته به هیچ عنوان وجود نداشته است.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر توجه به مباحث اخلاقی در کنار موضوعات علمی در حوزه های علمیه، خاطرنشان کرد: اخلاق باید در کنار علم آموزی در حوزه های علمیه مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه گرگان با اشاره به این که طلاب و روحانیان در تاریخ همواره بهترین الگو برای جامعه بودند، تصریح کرد: بسیاری از الگوهای علمی و اخلاقی جامعه امروز در حوزه های علمیه پرورش یافته اند.
وی با بیان این که غرب با ارائه الگوهایی غیر دینی و فرهنگی تنها به دنبال انحطاط فکری نسل جوان جامعه است، خاطرنشان کرد: مبانی بی ریشه و هویت غرب تنها هویت دینی و انقلابی نسل جوان جامعه ما را هدف قرار داده است.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود افزود: جهل و نادانی برخی افراد از مهم ترین عواملی است که سبب روی آوردن بخشی از جامعه به جریان ها و فرقه های انحرافی می شود.
نماینده ولی فقیه در گلستان ادامه داد: باور و اعتقاد مسلمانان به بحث مهدویت باعث شده تا برخی از افراد سودجو، مدعی مهدویت شده و عده ای هم به آنها گرایش پیدا کنند که در این راستا تلاش در جهت شناخت و ترویج صحیح مسأله مهدویت از وظایف منتظران واقعی است.
وی به شرح فرازی از دعای مکارم اخلاق امام سجاد(ع) اشاره کرد و گفت: توجه در دعاهای مأثوره از ائمه اطهار(ع) دریچه هایی را به روی انسان باز می کند و دایره دید انسان را بالا می برد و به انسان چگونه خواستن و چه خواستن را از خداوند متعال تعلیم می دهد.
امام جمعه گرگان تصریح کرد: همان گونه که در فرازهای قبلی دعا گذشت، امام سجاد(ع) بسیاری از معارف و صفات نیک و بد را به زبان دعا مطرح کرده و از خدای متعال اصلاح یا تقویت آن ها را درخواست کرده است.
وی با اشاره به این فرازی از دعا که امام زین العابدین(ع) که از خداوند درخواست می کند، عداوت دشمنان را به محبت و دوستی مبدل کن به عوامل مختلف دشمنی اشاره و افزود: برای عداوت و دشمنی علل و موجباتی ذکر شده است، اما با توجه به تاریخ زندگی ائمه اطهار(ع) چنین بدست می آید که دشمنی با ائمه(ع) اغلب از روی جهل و نادانی ای که بر اثر تبلیغات و جوسازی دشمنان اسلام بوده، ایجاد می شود.
آیت الله نورمفیدی در ادامه سخنان خود به بیان معنای حسد و تفاوت آن با غبطه پرداخت و خاطر نشان کرد: حسادت حالتی است که انسان، خواهان داشتن نعمتی میشود که در دست دیگری است و میکوشد آن را به دست آورد به طوری که خود از آن بهره مند باشد و شخص دیگر از آن محروم شود./950/پ202/ب1