آموزش و پرورش مهمترین نهاد اجتماعی هر کشور است/ خیران مدرسه ساز نقش بزرگی در پیشبرد اهداف علمی کشور دارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در دامغان، علی اصغر مجد، فرماندار دامغان عصر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان دامغان که در محل دبیرستان دخترانه عصمت و با حضور امام جمعه، اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار و رؤسای نهادهای عضو این شورا برگزار شد، اظهار داشت: توسعه پایدار کشور بیتردید نیازمند تعلیم و تربیت برنامه محور و اخلاقمدار است.
وی آموزش و پرورش را منشأ همه پیشرفتها و توسعه پایدار کشور دانست و افزود: نقشی که آموزش و پرورش در تحولات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور دارد بر هیچ کس پوشیده نیست و از اینرو صرف بیشترین حمایتها از توسعه زیربنایی و مبنایی این حوزه یک ضرورت است.
رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان دامغان با بیان اینکه همه واقفند که آموزش و پرورش مهمترین نهاد اجتماعی هر کشوری است، تصریح کرد: اگر تنها متکی به اعتبارات دولتی باشیم، رسالت سنگین این نهاد بر زمین میماند و از این جهت باید با بهرهگیری از توان مدیریتی شورای آموزش و پرورش از تمامی ظرفیتها و فرصتها برای رشد و تعالی و توسعه پایدار تعلیم و تعلم استفاده کنیم.
مجد با اشاره به اینکه آموزش و پرورش دامغان به خوبی از ظرفیت خیران و بخش خصوصی استفاده کرده است، تأکید کرد: خیران نیکاندیش شهرستان دامغان به ویژه در قالب طرحهای مدارس خیر ساز و کمک به تجهیز مدارس همواره یار و مددکار آموزش و پرورش بودهاند و کارنامهای درخور توجه را از خود بهجا گذاردهاند.
فرماندار دامغان در ادامه با تقدیر از فعالیتهای مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان، برگزاری کنگره قرآنی دانش آموزان مدارس سمپاد استان سمنان و اجرای طرح اسکان مسافران نوروزی با بیشترین آمار اسکان طی سالهای اخیر و بیشترین میزان رضایتمندی را از شاخصترین موفقیتهای این اداره برشمرد.
خیران مدرسه ساز نقش بزرگی در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش دارند
حجت الله رستمیان، رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان دامغان نیز در این جلسه با بیان اینکه خیران مدرسهساز نقش بزرگی در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش دامغان، استان و کشور دارند از برگزاری ششمین جشنواره خیرین مدرسهساز این شهرستان در هفتم خردادماه در راستای تجلیل از این نیکاندیشان خبر داد.
وی در تشریح برنامههای این اداره در حوزه ساختوساز و تجهیز مدارس اظهار داشت: ساخت و تکمیل پروژه بزرگ آموزشگاه کاردانش دخترانه راضیه واقع در شهرک بوستان دامغان، پس از هفت سال توقف از جمله مهمترین طرحهای عمرانی در دست اجرا است.
رییس اداره آموزش و پرورش دامغان یادآور شد: این پروژه پس از توقفی هفت ساله به دلیل تأمین نشدن اعتبارات لازم، اسفندماه گذشته شروع به ساخت شده و با صرف دو میلیارد و 500 ریال از منابع استانی، دو میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات تبصره 22 شهرستان که به همت نماینده پرتلاش دامغان در مجلس اختصاص یافته و صرف کمک سه میلیارد و 300 میلیون ریالی خیر نیک اندیش دامغانی آقای عباسیان تا پایان سال 94 تکمیل آماده بهرهبرداری میشود.
رستمیان با اشاره به دیدار اخیر مسؤولان و نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با دکتر رییسی، مدیریت سازمان نوسازی مدارس کشور، ماحصل این جلسه را اختصاص قریب به 30 میلیارد ریال اعتبار به پروژههای آموزش و پرورش شهرستان دامغان عنوان کرد و افزود: پروژه 12 کلاسه مشارکتی دامغان، ساخت پروژه آموزشی شش کلاسه روستای حسن آباد و اختصاص یک میلیارد ریال اعتبار جهت استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس از این محل تأمین خواهد شد.
اسکان بیش از 4300 خانوار از مسافران نوروزی از سوی آموزش و پرورش دامغان/ رضایت 97 درصدی مسافران
رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان دامغان در بخش دیگری از این نشست به ارائه آمار و دستاوردهای طرح اسکان مسافران نوروزی از سوی این اداره پرداخت و گفت: از آغاز این طرح در 25 اسفند 93 تا 14 فروردین 94 مجموعا چهار هزار و 379 خانوار معادل 21 هزار و 453 نفر از مسافران و زائران در حال عبور از این شهرستان از خدمات اسکان نوروزی آموزش و پرورش دامغان استفاده کردند.
وی با اشاره به ارائه خدمات اسکان به میزان 43 هزار نفر روز از سوی مدارس و اماکن تحت مدیریت اداره آموزش و پرورش دامغان در طول تعطیلات نوروزی و معرفی 550 خانواده به اماکن دیگر از سوی این ستاد، تصریح کرد: حرکت خداپسندانه 14 خانواده دامغانی در طول تعطیلات نوروزی که با در اختیار قراردادن منازل خود جهت اسکان زائران بارگاه امام هشتم و مسافران میهمان این شهرستان از نکات قابل توجه طرح اسکان نوروزی سالجاری بود.
رستمیان با اشاره به بهرهگیری از 34 مدرسه، 286 کلاس درس، 20 نمازخانه و چهار سالن ورزشی از سوی این اداره جهت اسکان مسافران نوروزی و زائران بارگاه امام هشتم(ع) خاطرنشان کرد: نیم درصد از مسافران، اقامتی بیش از یک شب در دامغان داشتند و 40 درصد مسافران در رفت و برگشت از سفر خود مهمان طرح اسکان آموزش و پرورش دامغان بودند.
رییس اداره آموزش و پرورش دامغان فعالیت شبانه روزی 21 نفر اعضای ستاد اسکان این اداره، 28 نفر مسؤولان پذیرش مدارس، صرف 100 میلیون ریال جهت آماده سازی فضای مدارس محل اسکان، صرف هزینه 26 میلیون ریالی جهت خرید 100 تخته فرش، ده دستگاه یخچال و دیگر تجهیزات مورد نیاز این مدارس، اطلاع رسانی در بیش از 70 نقطه ورودی و مراکز داخلی شهر دامغان را از جمله تلاشهای انجام شده جهت جلب رضایت مسافران نوروزی اسکان یافته برشمرد.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه کتاب در برخی از مراکز اسکان این اداره، افزود: دایرکردن پایگاه تورهای دامغانگردی در محل ستاد اسکان آموزش و پرورش با همکاری شرکت هکاتم و استفاده بیش از 900 نفر از مسافران از این تورها از جمله فعالیتهای این ستاد بود که شاخص رضایتمندی خوبی را به جای گذاشت.
رستمیان نظارت به موقع و مستمر مسؤولان، برخورد نیکوی پذیرش کنندگان، تأمین بهداشت و امکانات رفاهی، بیش از 150 مورد بازدید از 34 مدرسه محل اسکان و ثبتنام الکترونیکی اسکان مسافران نوروزی برای نخستین بار که زمان انتظار آنها را به حداکثر 20 دقیقه کاهش داده بود را از عوامل ثبت رضایت 97 درصد از مسافران اسکان یافته از سوی آموزش و پرورش دامغان به استناد فرمهای نظر سنجی انجام شده دانست./977/پ202/ح