۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۵
کد خبر: ۲۶۱۲۱۱

آیت الله حکیم اهتمام طلاب به میراث شیعی را خواستار شد

خبرگزاری رسا ـ یکی از مراجع تقلید نجف اشرف با اشاره به کتاب‎ها و میراث هزار و چهارصد ساله شیعیان، بر لزوم اهتمام طلاب به این میراث تأکید کرد.
حضرت آيت الله سيد محمد سعيد حکيم از مراجع تقليد نجف

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق، حضرت آیت الله سید محمد سعید حکیم از مراجع تقلید نجف اشرف در دیدار جمعی از طلاب حوزه علمیه المرتضی(ع) کاظمین بر عدم دوری طلاب با میراث شیعه و اهتمام ورزیدن به آن تأکید کرد.

 

وی گفت: طلاب حوزه باید اخلاص ورزیده و با کتاب ها و میراث شیعه که بیش از 14 قرن محفوظ مانده است ارتباط مستمر داشته باشند.

 

این مرجع تقلید تأکید کرد که طلاب موظفند فعالیت های خود را تنها بر اساس دفاع از دین انجام دهند و از انگیزه های دیگر به شدت خودداری کنند.

 

حضرت آیت الله حکیم به تاریخ حوزه بغداد اشاره کرد و ادامه داد: حوزه بغداد در دوران شریف الرضی و المرتضی و مفید و ابن قولویه و طوسی و به ویژه نائبان امام زمان(عج) پایگاه حوزه علمیه به شمار می آمد.

 

وی خاطر نشان ساخت: این علمای عظام توانستند علوم اهل بیت(ع) و تشیع را در بغداد و سایر مناطق گسترش دهند./980/ب901/د

ارسال نظرات
captcha