۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹
کد خبر: ۲۶۱۳۱۷
استاد حوزه علمیه:

جهاد لسانی مهم‌ترین نیاز امروز جامعه اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام مکارم شیرازی با تأکید بر لزوم انجام جهاد لسانی در جامعه، گفت: بر اساس روایات اگر کسی بر نشر ارزش‌های الهی، اسلامی و نبوی تلاش کند، خداوند، پیامبر، امیرمؤمنان و اهل بیت(ع)، ملائکه و تمامی مؤمنان او را دوست خواهند داشت.
حجت الاسلام والمسلمين محي الدين مکارم شيرازي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، حجت الاسلام محی‌الدین مکارم شیرازی، استاد حوزه و دانشگاه، امشب در مراسم ویژه شام مبعث رسول اکرم در مسجد المهدی زاهدان، گفت: خداوند در قرآن کریم، انسان‌ها را دسته‌بندی می‌کند و برخی را بر دیگران برتری می‌دهد.

 

وی ادامه داد: همه افراد نزد خدا یکسان نیستند اما ملاک برتری قومیت، ثروت و یا بزرگتر بودن نیست بلکه عمل فرد تعیین‌کننده ارزش آن است.

 

حجت الاسلام مکارم شیرازی عنوان کرد: خداوند براساس آیات کلام الله مجید برای مجاهدان ارزش بسیار والایی قائل است؛ به‌گونه‌ای که آن را با بسیاری از اعمال قابل مقایسه نمی‌داند و مجاهدان فی سبیل‌الله را مقربان درگاه خود نام می‌نهد.

 

وی تصریح کرد: نبی مکرم اسلام در تشریح تفاوت جایگاه مجاهدان در نزد خداوند با دیگر مسلمانان آنها را صاحب 70 درجه برتری نسبت به دیگران نزد باری تعالی عنوان کرده و برای فهم انسان‌ها می‌فرماید فاصله هر یک از این درجات با یکدیگر به میزانی است که یک اسب چالاک با سواری ماهر می‌تواند در 90 روز بپیماید.

 

استاد حوزه و دانشگاه مفهوم جهاد حقیقی را جمع کردن تمام توانایی‌های انسانی برای رسیدن به قرب الهی و گذشتن از جان و مال و خانواده و زن و فرزند دانست و افزود: باب جهاد هیچ‌گاه بسته نمی‌شود اگر اینگونه بود، امیرمؤمنان علی(ع) در آخرین لحظات عمر گرانقدر خود بر آن اصرار نمی‌کرد هر زمان بسته به مقتضیات خود جهادگر می‌خواهد.

 

حجت الاسلام مکارم شیرازی جهاد لسانی را از مهم ترین نیاز‌های امروز جامعه اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: بر اساس روایات اگر کسی بر نشر ارزش‌های الهی، اسلامی و نبوی تلاش کند و جهاد لسانی نماید خداوند، رسول خدا(ص)، امیرمؤمنان و اهل بیت(ع)، ملائکه و تمامی مؤمنان او را دوست خواهند داشت و خداوند هزار برابر آنچه دیگران از دنیا کسب کردند را به ازای هر حرف درست که به انسانی آموخته به او عطا می‌کند.

 

وی افزود: امروزه وقتی صحبت از امر به معروف و نهی از منکر به میان می‌آید، تصوری از پرخاشگری پیش می‌آید، در حالی‌که باید تذکر لسانی را در دستور رفتاری خود قرار دهیم، با دیگران دوست شویم، همکلام شویم، با آنها به تفریح برویم تا حرف درستی را به آنان بیاموزیم یا اشتباهاتشان را تذکر دهیم و این مسأله میدان جهاد امروز تک‌تک ما است./831/پ202/ب4

ارسال نظرات