آیت الله فیاض محافظت از شهرهای مقدس را خواستار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق، شیخ قیس الخزعلی دبیرکل جنبش اهل الحق عراق، امروز با حضور در دفتر حضرت آیت الله شیخ اسحاق فیاض با این مرجع تقلید در نجف اشرف دیدار و گفت وگو کرد.
وی در این دیدار گزارشی از آخرین تحولات امنیتی عراق و دلایل سقوط شهر رمادی از سوی تروریست های داعش را به این مرجع تقلید ارائه کرد.
الخزعلی همچنین به تشریح دیدگاه مقاومت اسلامی عراق برای توقف تجاوزهای کنونی و دوران پس از جنگ با داعش پرداخت.
حضرت آیت الله فیاض نیز از پیروزی های بدست آمده از سوی نیروهای بسیج مردمی در جرف الصخر، آمرلی، سامرا و تکریت ابراز خرسندی کرد.
وی بر لزوم اتخاذ همه تدابیر لازم برای پایان بحران های کنونی تأکید کرد و حمایت از شهرهای مقدس را خواستار شد.
این مرجع تقلید در بخش پایانی سخنان خود، برای نیروهای عراقی به ویژه بسیج مردمی در جنگ با داعش آرزوی پیروزی کرد.
گفتنی است ابوبکر البغدادی شب 16 مه با انتشار یک فایل صوتی مدعی شد پس از رمادی نوبت به بغداد و کربلا خواهد رسید. /980/ب902/د