دشمن با کشاندن جنگ به مرزهای ایران به دنبال جلوگیری از پیشرفت ما است

وی با اشاره به این که در جنگ ها، جنگ شهرها از محورهای مهم تجاوز دشمن بود، اظهار داشت: مردم دزفول با فداکاری و ایستادگی ایران را سربلند و دشمن را شکست دادند.
رضایی ادامه داد: در هشت سال جنگ تحمیلی رژیم عراق با استفاده از هواپیماها و موشک ها به خانه های مردم حمله می کردند که اوج این تجاوز را در دزفول مب توان مشاهده کرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نامگذاری دزفول به عنوان روز مقاومت و پایداری شایسته و حق این شهرستان است.
وی به تجاوزهای اخیر کشورهای استعمارگر به غزه، عراق، سوریه و یمن اشاره کرد و تصریح کرد: بدتر از این جنایت ها عتل قام مردم بی دفاع در سوریه و عراق از سوی گروه های تروریستی و تکفیری است.
رضایی با تأکید بر این که امروز شاهد حمله گسترده ای در جهان اسلام هستیم، اظهار داشت: کشورهای متجاوز قصد دارند که درگیری های منطقه را به مرز ایران بکشند بلکه بتوانند بار دیگر امنیت ایران را سلب و جلوی پیشرفت ایران را بگیرند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: تبلیغات رسانه ای، فریب و نیرنگ، سلاح های غیرمتعارف برای رسیدن به نقشه های شوم خود استفاده می کند؛ متاسفانه کشورهایی از اسلام دست به چنین جنایت هایی زده اند.
وی با تأکید بر این که جنگ در کشورهای عراق، سوریه و یمن خطری برای جهان و بشریت است، تصریح کرد: مقاومت و پایداری همانند مقاومت دزفول خوابی که دشمنان برای اسلام و این کشورها دیده اند را به گور خواهد برد.
رضایی با بیان این که مقاومت در حقیقت مکتب است، اظهار داشت: این مکتب از عاشورا برخاسته شده و اگر قیام امام حسین(ع) نبود اکنون چیزی از اسلام وجود نداشت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به عواقب عدم کمک ایران به دولت های مظلوم اشاره و تصریح کرد: اگر اکنون ایران کمک نکند بعدها چند برابر این هزینه ها را باید صرف کند./9453/پ202/ج