۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۲۶۳۶۵۸
استاندار مرکزی:

احداث مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیا نشان‌دهنده همت والای امام جمعه اراک است

خبرگزاری رسا ـ استاندار مرکزی ساخت مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیا اراک، را مصداق بازسازی تاریخ حوزه در اراک دانست و گفت: احداث مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیا اراک به عنوان نگین حوزه‌های علمیه استان مرکزی نشان‌دهنده همت والای نماینده ولی فقیه در استان مرکزی است.
بازديد استاندار مرکزي از مجتمع حوزوي خاتم‌الانبياء اراک بازديد استاندار مرکزي از مجتمع حوزوي خاتم‌الانبياء اراک بازديد استاندار مرکزي از مجتمع حوزوي خاتم‌الانبياء اراک بازديد استاندار مرکزي از مجتمع حوزوي خاتم‌الانبياء اراک بازديد استاندار مرکزي از مجتمع حوزوي خاتم‌الانبياء اراک بازديد استاندار مرکزي از مجتمع حوزوي خاتم‌الانبياء اراک بازديد استاندار مرکزي از مجتمع حوزوي خاتم‌الانبياء اراک بازديد استاندار مرکزي از مجتمع حوزوي خاتم‌الانبياء اراک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، محمود زمانی قمی استاندار مرکزی ظهر امروز چهارشنبه ششم خرداد، در جریان بازدید از حوزه علمیه خاتم‌الانبیا اراک بیان داشت: مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیا اراک یکی از بزرگ‌ترین مجتمع های حوزوری در کشور است که همانند آن در کشور فقط در استان های قم و مشهد وجود دارد.

 

زمانی قمی خاطرنشان کرد: بررسی وضعیت حوزه‌های علمیه قدیمی اراک باید در دستور کار قرار گیرد و همچنین در کار محوطه‌سازی مجتمع های حوزوی تمامی ارگان‌ها می‌توانند همکاری داشته باشند.

 

استاندار مرکزی ساخت مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیا اراک را مصداق بازسازی تاریخ حوزه در اراک توصیف کرد و بیان داشت: احداث مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیا اراک به عنوان نگین حوزه‌های علمیه استان مرکزی نشان‌دهنده همت والای نماینده ولی فقیه در استان مرکزی است.

 

وی افزود: در صورت عدم تأمین اعتبار این مجتمع، استانداری مرکزی اعتبارات لازم را از سرفصل‌های مختلف استان تأمین خواهد کرد.

 

زمانی قمی با اشاره به این که اگر نمای مجتمع حوزه علمیه خاتم‌الانبیا اراک به صورت پسندیده  کار شود می‌تواند به مکانی برای بازدید توریست‌ها تبدیل شود، گفت: مجموعه حوزه علمیه خاتم‌الانبیا در اراک باید به یک نماد ایرانی اسلامی تبدیل شود که حتی توریست‌ها به بازدید از این مجموعه علاقه‌مند شوند و با استفاده از این ظرفیت معرف فرهنگ و دین خود به گردشگران خارجی باشیم.

 

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: در سفر رییس جمهور به استان مرکزی نیز برای اخذ اعتبار برای احداث مجتمع حوزوی خاتم‌الانبیا اراک مذاکراتی انجام خواهد شد.

 

زمانی قمی بیان اشت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مدیریتی استاندار در تمامی استان‌ها توجه به حوزه دین بوده که در این راستا توجه به حوزه‌های علمیه در اولوبت امور قرار دارد.

 

استاندار مرکزی تصریح کرد: تکمیل شدن مجمتع بزرگ حوزی خاتم‌الانبیا اراک، افتخاری بزرگ نه تنها برای استان مرکزی بلکه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

 

زمانی قمی در ادامه بر لزوم بازدید از سایر حوزه‌های علمیه استان مرکزی تاکید کرد و اظهار داشت: هر کدام از حوزه‌های علمیه استان مرکزی که نیاز به مرمت و بازسازی دارند، باید مورد رسیدگی قرار گیرند./842/پ202/ب4

ارسال نظرات