شرط ظهور آمادگی و تکامل اندیشه جوامع است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حبیب الله احمدی استاد حوزه و کارشناس مذهبی در نشست نظریه پردازی با موضوع پدیده ظهور که شب گذشته در مؤسسه فرهنگی فهیم در قم برگزار شد با اشاره به زمینه ظهور گفت: زمینه ظهور حضرت مهدی(عج) نیازمند فرهنگ و فرهنگ سازی است.
حجت الاسلام احمدی اظهار داشت: جامعه باید برای ظهور آمادگی لازم را داشته باشد چراکه اگر جامعه و اندیشه جامعه تکامل پیدا نکند و پذیرای عدل الهی در جهان نباشد ظهور حضرت مهدی(عج) رخ نمی دهد.
وی با اشاره عکس العمل مردم در زمان ظهور گفت: مردم و ملت ها در زمان ظهور با حضرت مهدی(عج) مشکلی نخواهند داشت چرا که تمام اهداف مردم در آرمان های حضرت مهدی(عج) پدیدار می شود.
وی افزود: در زمان ظهور کسانی که با حضرت مهدی(عج) چالش گری می کنند و مشکل پیدا می کنند دولت های استکباری هستند که منافع شان به خطر می افتد و به مقابله با حضرت مهدی(عج) می پردازند.
حجت الاسلام احمدی با اشاره به موضوع مهدویت اظهار داشت: حوزه مهدویت همراه با خرافات فراوان است که علت آن بسیاری از مسائل اجتماعی و برای دشمنان عترت بسیار حساس است.
استاد حوزه علمیه ابراز کرد: در زمان ظهور دشمنان نمی توانند از سلاح های خود استفاده کنند چرا که ترس و وحشت از توانمندی حضرت مهدی(عج) بر دل های دشمنان می افتد و نمی توانند کاری کنند مثل واقعه فتح مکه که کسی دست به شمشیر و سلاح نبرد.
وی گفت: عقیده با شمشیر بدست نمی آید و نمی شود اعتماد جلب کرد بلکه با برهان و استدلال می توان دین را معرفی کرد.
حجت الاسلام احمدی تصریح کرد: دین الهی دین رحمت است نه خوشونت؛ دو گروه هستند که دین الهی را خشن اعلام می کنند یکی دشمنان دین و گروه دیگر افراد درون دینی هستند که ناخواسته دین با شمشیر را معرفی می کنند./1325/پ202/ی