۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۸۲۴۸۳۲
نماینده ولی‌فقیه در کاشان:

لزوم صیانت از انسجام ملی ۹۰ میلیونی ملت ایران

حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی با تأکید بر لزوم صیانت از انسجام ملی ۹۰ میلیونی ملت ایران گفت: حضور آگاهانه و میدانی مردم، بار دیگر نقشه شوم بیگانگان برای تجزیه ایران اسلامی را نقش بر آب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در تجمع مردمی کاشان با تبیین راهبرد‌های تفرقه‌افکنانه جبهه استکبار علیه امت اسلامی، سیاست استعماری تَفَرَّقْ تَسُدْ را حربه کهنه شده دشمنان برای فروپاشی ملت‌ها دانست و گفت: خنثی کردن توطئه تجزیه هفت تکه ایران با حضور میدانی مردم محقق می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم صیانت از انسجام ملی ۹۰ میلیونی ملت ایران افزود: حضور آگاهانه و میدانی مردم، بار دیگر نقشه شوم بیگانگان برای تجزیه ایران اسلامی را نقش بر آب کرد.

نماینده ولی فقیه در کاشان به تاریخچه تفرقه‌افکنی انگلیس و تجزیه کشور بزرگ اسلامی اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین شگرد‌های انگلیسی‌ها برای ضربه زدن به اسلام این است که با ایجاد تفرقه نقشه‌های خودش را اجرا می‌کند.

وی با بازخوانی تجربه فروپاشی امپراتوری عثمانی اشاره کرد و افزود: امت اسلامی پیش‌تر کشوری بزرگ، متحد و باجمعیتی بالا نظیرعثمانی را تشکیل داده بود، اما سیاست‌های تفرقه‌افکنانه بیگانگان سبب شد آن ساختار یکپارچه تکه‌تکه شده و به کشور‌هایی مجزا تبدیل شودبه طوریکه حاکمان محلی با وعده استقلال صوری، از حکومت مرکزی جدا شدند و در نتیجه، اقتدار و شوکت آن کشور بزرگ اسلامی از میان رفت.

نماینده ولی فقیه در کاشان در ادامه با تطبیق این راهبرد استعماری با تحولات معاصر و توطئه‌ها علیه کشورمان اشاره کرد و اظهار داشت: دشمنان همین توطئه را برای تجزیه جمهوری اسلامی ایران طراحی و درصدد بودند تا کشور را به هفت بخش تقسیم کنند.

به گفته وی حضور مردم عامل شکست نقشه‌های دشمن شد و این حضور میدانی آحاد ملت ایران توانست نقشه‌های آنها را نقش بر آب کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با ذکر خاطره و تمثیلی راهبردی از حضرت امام خمینی (ره) در جمع مسؤولان در جماران، نسبت به روش‌های تدریجی بیگانگان برای ایجاد شکاف در جامعه هشدار داد و یادآور شد: دشمن هیچ گاه دلسوز هیچ بخشی از حاکمیت یا مردم نیست بلکه با تمجید ظاهری از یک جریان و طرد جریان دیگر، پروژه حذف تدریجی و ضربه زدن به کل ساختار را پیگیری می‌کند.

وی ادامه داد: امام می‌فرماید، حکایت آمریکا و انگلیس با ما چنین حکایتی است، به ظاهر از یک گروهی از حاکمیت تعریف می‌کند، اما فقط و فقط به خاطر اینکه آن بخش دیگر را از بین ببرد و این در حالی است که به خون همه ما تشنه است.

نماینده ولی فقیه در کاشان همچنین به لزوم حفظ وحدت فراگیر و انسجام جامعه ۹۰ میلیونی تأکید کرد و با دعوت از تریبون‌داران و سخنرانان برای توجه به توصیه‌های امامین انقلاب اظهار داشت: امام جامعه بر اتحاد فراگیر آحاد جمعیت ۹۰ میلیونی کشور شامل شیعیان با تمامی گرایش‌های سیاسی، اهل سنت و پیروان ادیان توحیدی تأکید دارد.

وی ادامه داد: اتحادی که در سایه مجاهدت‌ها و فداکاری‌های خالصانه به دست آمده، دستوری صریح از سوی امام امت است و نباید اجازه داد این سرمایه ملی و دینی دستخوش خدشه شود.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به مؤلفه‌های اصلی شکل‌گیری و استمرار نهضت اسلامی گفت: متخصصان، پیروزی انقلاب را مرهون ارکان مشخصی از جمله «ایمان و توکل به خدای متعال» به معنای باور قلبی به قدرت الهی در کنار تلاش و توان فردی و «رهبری بی‌نظیر امام راحل عظیم‌الشأن» و همچنین «اتحاد و وحدت کلمه مردم» می‌دانند.

وی شرط بقای انقلاب اسلامی و اتصال آن به ظهور را همین سه عنصر دانست و تأکید کرد: در کنار همه این شروط استغاثه به امام زمان (عج) قرار دارد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات
captcha