آزمون ورودی حوزه در کاشان برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی صبح امروز در محل آزمون ورودی حوزه علمیه منطقه کاشان که در حسینیه حضرت علی اکبر (ع) این شهرستان برگزار شد، گفت: کاشان یک پیشینه علمی و فقاهت خیلی درخشانی دارد.
وی به یک مورد از پیشینیه علمی و فقاهت شهرستان کاشان اشاره کرد و یادآورشد: مرحوم کاشف الغطا هنگامی که از دنیا میرفت، شیخ انصاری را به عنوان مرجع بعد از خودش معرفی کرد.
نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه شیخ انصاری به کاشان آمد و چهار سال نزد آیت الله نراقی در کاشان درس گرفت، اظهار داشت: چنین فقهایی در کاشان درس خواندند و درس دادند.
به گفته وی امروز نیز حوزه به سمت و سوی آن قله در حرکت است و با حضور اساتید بزرگوار و زمینهای که مدیریت حوزه فراهم میکند.
وی اصل آمدن به حوزه را مبارک دانست و حضور شرکت کنندگان در آزمون حوزه شهرستان کاشان را تبریک ویژه گفت و ابراز امیدواری کرد در آزمون ورودی حوزه موفق بوده و بتوانید در مدارس سیزده گانه منطقه کاشان از اساتید حوزه استفاده کنید تا بتوانید در آینده برای امام زمان سرباز باشید و قرآن و معارف دین را بگیرد و به آن عمل کنید و به دیگران برسانید و جهان از معارف قرآن و چهارده معصوم بهرهمند شوند. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی