۲۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۰
کد خبر: ۸۲۱۰۱۸
مدیر مرکز حوزه علمیه منطقه کاشان:

مردم ایران پای انقلاب خود ایستاده‌اند

حجت الاسلام میثم یوسفی
کاشان- حجت الاسلام یوسفی گفت: مردم ایران پای انقلاب خود ایستاده‌اند و با حضور حماسی خود در تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب یک حماسه تاریخی را رقم زدند و در ادامه نیز در خیابان و میدان حماسه آفرینی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام میثم یوسفی در مراسم عزاداری امام حسین (ع) و گرامیداشت شهدای حج و زیارت که در حسینیه شهدای حج اداره حج و زیارت کاشان برگزار شد گفت: ما هنوز هم در شوک به شهادت رسیدن امام شهید خود هستیم و باورمان نمی‌شود.

حجت الاسلام یوسفی با بیان اینکه هنوز امام خود را نشناخته‌ایم و برای همین است که باورمان نمی‌شود امام به شهادت رسیده است، گفت: بعد از شهادت امیرمومنان (ع) و امام حسین (ع) هر سنگی از روی زمین برداشته می‌شد، از زیر سنگ خون می‌جوشید و زمین در شهادت دو امام معصوم ما خون گریه کرد.

حجت الاسلام یوسفی ادامه داد: در صدر اسلام علاوه بر اینکه امام شناس نبودند، دشمن شناس هم نبودند و هیچگاه دوست و دشمن را از یکدیگر تشخیص ندادند و از ۱۲ امام ۱۱ امام به شهادت رسیدند که هر ۱۱ امام را مسلمانان به شهادت رسانیدند.

وی افزود: آنهایی که امام را به شهادت رسانیدند، قرآن و نماز شب می‌خواندند و در حالیکه پیشانی آنها سیاه و تاول زده بود، امام حسین (ع) را قربه الی الله در کربلا به شهادت رسانیدند.

مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه کاشان گفت: کسی که دشمن شناس نباشد خودش با دستان خودش، امام خود را به شهادت می‌رساند و نیازی به دشمن نیست.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسؤولان کشور می‌گوید اگر می‌جنگید پای لرز آن هم باید بنشینید، گفت: این‌ها با آمریکا دعوا ندارند و بیشتر به دنبال مذاکره و توافق و تفاهم با دشمن هستند.

حجت الاسلام یوسفی با بیان اینکه برخی در طول تاریخ همیشه دیر رسیده‌اند، افزود: این افراد زمانی رسیدند که امام حسین را به شهادت رسانیده و بدن او را سر نیزه کرده بودند.

مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه کاشان به انسان‌های خوب، اما به درد نخور اشاره کرد و اظهار داشت: این افراد که نماز، روزه، نماز جماعت، مسجد، مکه و حج آنها ترک نشده است، اما هیچگاه به درد نخوردند و دیر رسیدند.

وی افزود: قرآن می‌فرماید، ما برای هر امتی پیامبری فرستادیم تا هم خدا را عبادت و هم از طاغوت برائت و اجتناب کنند، این در حالی است که عزاداری و سینه زدن و نماز و مسجد بدون برائت از مشرکین هیچ ارزشی ندارد.

حجت الاسلام یوسفی گفت: نماز بدون تولی و تبری که از فروع دین هستند هیچ سودی ندارد، خدا را دوست داشتن و با دشمن خدا سر یک میز نشستن هیچ توجیهی ندارد، از این رو اگر از طاغوت برائت نداشته باشیم، دستاورد خواندن نماز و قرآن انحراف از مسیر حق خواهد بود.

وی ادامه داد: امیرمومنان (ع) در جنگ نهروان تعداد زیادی از دشمن را به هلاکت رسانید که همه مسلمان بودند و قرآن و نماز شب می‌خواندند.

مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه کاشان گفت: بسیاری از یاران امام حسین تا کربلا هم آمدند و حتی تا روز عاشورا هم با امام حسین بودند، اما عصر عاشورا امام حسین (ع) را رها کردند و رفتند در حالیکه اینها دوستان امام حسین بودند و انسان‌های بدی نبودند.

وی با بیان اینکه در دوران آخر زمان به پای ایمان ایستادن و حفظ ایمان به مانند نگهداشتن آتش در دست است، افزود: انسان‌ها در دوره آخر زمان صبح با ایمان از خانه خارج می‌شوند، اما شب بی ایمان وارد خانه می‌شوند.

حجت الاسلام یوسفی در ادامه با بیان اینکه خدا این مردم را مبعوث خواهد کرد و مردم کار را تمام خواهند کرد، اظهار داشت: مردم ایرن پای انقلاب خود ایستاده‌اند و با حضور حماسی خود در تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب یک حماسه تاریخی را رقم زدند و در ادامه نیز در خیابان و میدان حماسه آفرینی می‌کنند. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات
captcha