۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۵
کد خبر: ۲۶۴۶۱۲
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود فارس مطرح کرد؛

نیاز به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل نخستین دانشگاه مهدویت

خبرگزاری رسا ـ‌ مدیر عامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان فارس از پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی نخستین دانشگاه تخصصی مهدویت جهان که در شیراز ساخته می‌شود، خبر داد.
حجت‌الاسلام عليرضا حدائق

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام علیرضا حدائق در نشست خبری با اشاره به حضور پررنگ مردم در مراسم ماه‌های محرم و صفر اظهار داشت: این عشق و ارادت مردم باید نسبت به جشن‌های دهه مهدویت بیشتر‌ و در این مراسم حضور پررنگ‌تری داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه به برکت وجود حضرت ولی عصر(عج) نظام هستی در چرخش است خاطرنشان کرد: رسالت امروز ما این است که امام حی خود را تنها نگذاریم و دهه مهدوت فرصت مناسبی برای تحقق بخشیدن به این مهم است.

 

دبیر ستاد نکوداشت دهه مهدویت در استان فارس دهه مهدویت را یکی از مهم‌ترین مناسبت‌های سال دانست و گفت: در این دهه مردم باید با شخصیت امام عصر خود آشنا شوند و اهمیت وجود امام عصر برای مردم به خوبی تبیین شود.

 

حجت‌الاسلام حدائق عنوان کرد: هیأت‌های مذهبی، ادارات و مسؤولان استان فارس باید نسبت به برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم‌های مختلف این دهه به لحاظ کمی و کیفی اهتمام جدی داشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه بنیاد فرهنگی مذهبی حضرت مهدی موعود (عج) امسال نیز برای دهه مهدویت برنامه‌هایی را تدوین و به دستگاه‌های اجرایی، نهادها و سازمان‌ها ارائه کرده است گفت: در این ایام برنامه‌های متنوعی با رویکرد جشن‌های مردمی در سطح استان تدوین شده است.

 

مدیر عامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با تاکید بر اینکه رعایت حدود شرعی، شئونات اسلامی و حرمت امام زمان(عج) یکی از الزامات ما در برگزاری جشن‌های دهه مهدویت است گفت: امسال گشت‌های نیروهای انتظامی برای نظارت و ممانعت از برگزاری مراسم‌های خلاف شئونات اسلامی و مذهبی در استان فارس فعال هستند.

 

وی با اشاره به فعالیت 20 شعبه بنیاد مهدی موعود (عج) در شهرستان استان فارس عنوان کرد: این بنیاد مسؤولیت تدوین برنامه‌های ایام مختلف مهدویت برای دستگاه‌های اجرایی و نهادها را بر عهده دارد.

 

حجت‌الاسلام حدائق با اشاره به ساخت نخستین دانشکده تخصصی مهدویت در استان فارس گفت: نخستین دانشگاه تخصصی مهدویت در جهان در زمینی به مساحت 15 هزار متر مربع در 11 طبقه با ظرفیت پذیرش 700 دانشجو مهدوی در شیراز در حال ساخت است.

 

وی با بیان اینکه برای ساخت این دانشگاه هیچ اعتبار دولتی در نظر گرفته نشده است و یک کار مردمی است گفت: عملیات سازه فلزی ساختمان این دانشگاه به پایان رسیده است و ساخت ساختمان این دانشگاه حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان فارس با بیان اینکه این دانشگاه به یک مرکز مهم پاسخگویی به مسائل مهدویت در جهان تشیع تبدیل می‌شود، اظهار داشت: این دانشگاه در دو طبقه پارکینگ، دو طبقه مهدیه بزرگ شیراز، 7 طبقه فضای آموزشی ساخته می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: تاکنون برای ساخت این دانشگاه 3 میلیارد و 500 میلیون تومان از محل اعتبارات مردمی هزینه شده است و بر اساس برآورد کارشناسان این دانشگاه با اعتباری بیش از 20 میلیارد تومان تکمیل می‌شود./919/د102/ب4

ارسال نظرات