همایش تجلیل از مُبلغان برتر در مرکز همایشهای سرچشمه تهران برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همایش تجلیل از مبلغان برتر با حضور حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله غفوری مدیر حوزههای علمیه استان تهران، آقای ابوطالبی معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش تهران و حجتالاسلام وحید بابادایی معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه استان تهران صبح امروز دوشنبه 18 خرداد ماه در مرکز همایشهای سرچشمه تهران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام بابادایی، معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه علمیه استان تهران با تشکر از مبلغان فعال در مدارس امین، گفت: این اعمال در مسیر انجام وظیفه است و در جهت کسب رضایت امام زمان(عج) قرار دارد، زیرا در این راه، همه خوبیهای عالم خلاصه میشود.
وی افزود: امروز که در پایان سال تحصیلی این جلسه برقرار شده است، ما قصد این را داریم که با تجلیل از مبلغان و اهدای جوایزی از زحمات این عزیزان، تشکر کنیم.
حجت الاسلام بابادایی با اشاره به برنامههای تابستان و در زمان تعطیلی مدارس، افزود: دورههای آموزشی و تربیتی در این بازه تعطیلی برگزار خواهد شد و طرحهای تربیتی در اهم کار ما قرار دارد، این طرحهای تربیتی محور برنامههای ماست، زیرا اگر این طرح در مدارس اجرا شود، قطعا موفقیتآمیز خواهد بود.
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه علمیه استان تهران در پایان، گفت: سال آینده در پی تقویت محتوایی مدارس هستیم، امروز دیگر به دنبال توسعه کمی نیستیم و باید به دنبال توسعه کیفی باشیم، ضمن اینکه امسال از طرف شورای مدارس امین قم درسنامه تربیتی 400 صفحهای تبیین شده است و در اختیار مبلغان قرار خواهد گرفت.
در ادامه این مراسم، ابوطالبی، معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش تهران، ضمن تشکر از حضار و شرکت کنندگان در این همایش، گفت: اینجانب به نیابت از همکارانم در معاونت پرورشی اداره کل و رؤسای ادارات و مدیران مدارس در خدمت شما هستم، در حوزه بحث آموزش باید بگویم که یکی از دغدغههای امام راحل و رهبر معظم انقلاب رسیدگی به مدارس بوده و هست، امروز نیز ما شاهد خلأهایی در این حوزه هستیم و آنگونه که در روز معلم، رهبر معظم انقلاب فرمودند که « ما آینده ای داریم و عدهای باید آن را بسازند »، امروز باید توجه داشته باشیم که، آینده سازان در دست ما هستند، باید مراقب بود تا ببینیم چه چیزی تحویل جامعه می دهیم.
ابوطالبی ضمن اشاره به اهمیت مدارس امین افزود: در تهران 4002 مدرسه، 1468 مدرسه غیر انتفاعی و 800 آموزشگاه موجود است، امروز آنچه که ما را نگران می کند، فاصله گرفتن دانشآموزان از ارزشهای انقلاب است، متاسفانه بحث بدحجابی برای مثال به سوی کشف حجاب می رود، باید در آموزش و پرورش فضایی را ایجاد کنیم تا دانش آموزان برای ورود به زندگی آماده شوند، اما در زمانی که این دانش آموزان وارد جامعه و خانواده می شوند این دانش اموزان دچار تعارض میشوند و باید در بحث تعلیم و تربیت کاری همسو با سایر نهادها صورت بگیرد.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش تهران، افزود: هرچند که دانش آموزان باید به معلمان خود رجوع کنند، اما آموزش و پرورش نمی تواند به تنهایی این راه را پیش ببرد و تربیت دانش اموزان را بر عهده بگیرد، نهاد های مسؤول باید یاری رسان آموزش و پرورش باشند، زیرا دانش آموزان در زمان محدودی در مدارس به سر میبرند.
وی با تشکر از پیوند مبلغان با آموزش و پرورش، خاطر نشان کرد: ما در آموزش پرورش سعی می کنیم تمام جوانب دیده شود و تنها متکی به کتب آموزشی نباشیم، امروز خلأیی که در آموزش و پرورش وجود دارد، این است که دانش اموزان از اصل ارزشها و باورهای نظام جمهوری اسلامی فاصله گرفته اند.
ابوطالبی با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری که فرمودند « آموزش و پرورش راهی را پیش می رود که با جنس جامعه ما هم خوانی ندارد »، تاکید کرد: ما نگران هستیم که آموزش و پرورش نتواند آینده سازی کند، باید تلاش کنیم تا اموزش و پرورش ما آینده ما را بسازد، از سوی دیگر نیز باید متوجه بود که، فاصله گرفتن دانش اموزان از دین، انسان را به قهقرا می برد.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش تهران گفت: مدارس ما باید با وجود مبلغان منور شود، اگر دانش آموزان واکسینه معنوی شوند، قطعا در مقابل امراض روانی، میتوانند مقابله کنند، زیرا در دنیای امروز استرس و سردرگمی بسیار دیده می شود و باید با حضور مبلغان روشنگری کرد و فرزندانمان را از این امراض رها کرد.
وی ادامه داد: در طرح امین نظر ما این بود که همکاری ما طوری باشد که روحانیون مستقر در مدارس باشند، این هدف امسال با کاستیهایی مواجه شد، امسال نتوانستیم از حضور این عزیزان بهرهمند شویم، در سالی که گذشت، حدود 50 نفر توانستیم جذب کنیم، این رقم بسیار کم است و باید مورد بررسی قرار بگیرد.
ابوطالبی تأکید کرد: مدارس ما نیاز وجود مبلغان را احساس میکنند، هر چند که حضور مبلغان به طور مستمر نیست و باید امسال بر اساس یک ساز و کار منظم این همکاری ها صورت بگیرد، اما میتوان با هم انیدشی نقاط ضعف طرح را شناخت.
در بخش دیگری از این همایش حجت الاسلام والمسلمین غفوری ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت یاد امام راحل و شهدای انقلاب، گفت: با تعامل حوزه علمیه استان و ادارات آموزش پرورش در سطح استان میتوان شاهد شکوفایی طرح مدارس امین در راستای تربیت نسل نو باشیم، بخشی از کار بر عهده حوزههای علمیه و بخش دیگر بر عهده آموزش و پرورش است و میشود با تعامل نتایج بسیار خوبی گرفت.
وی ضمن پاسخگویی به سؤالات برخی از مبلغان گفت: موراد مطرح شده از سوی مبلغان در برخی حوزهها مرتبط با امور اجرایی است، اما در بحث محتوا سعی میشود تا کار جدی شود و دورههای دانشافزایی باید برای مبلغان ایجاد شود تا با روشهای جدید آشنا شوند، در حوزه جایگاه قانونی مبلغان مدارس امین نیز تلاش داریم تا یک جایگاه قانونی برای ایشان ایجاد شود.
وی افزود: باید کار اصلی در صحنه عمل ارزیابی شود و ملاک کار عزیزان باید در طول فعالیت آنها رصد شود، در بخش دیگر نیز که مطالبات اقتصادی مطرح میشود، معتقدم که باید نیروهای ما که در این راه قدم بر میدارند، باید مطابق فعالیت ایشان، وظایف خود را عمل کنیم و به دنبال تامین معاش این عزیزان در سطح قابل قبولی باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین غفوری خاطرنشان کرد: بر اساس تجربه کاری خود باید بگویم که فقیرترین حوزه علمیه کشور، حوزه تهران است و تعداد طلابی که در استان آموزش میبینند با جمعیت میلیونی تهران متناسب نیست، ضمن اینکه باید این عزیزان که وارد اینکار میشوند باید حمایت قانونی شوند و از سوی مراکز تخصصی حمایت ویژه شوند.
وی در پایان گفت: امیدوارم روزی فرا برسد که بتوانیم در سطح قابل قبولی از عزیزان مُبلغ تقدیر شود و تعداد این مبلغان روز بهروز بیشتر شود.
در بخش پایانی و تجلیل از مبلغان برادر و خواهر برتر به ترتیب از حجج اسلام افشین مرادعلی بیگی، اسماعیل گودرزی و محمدحسین امری و خانمها فاطمه کاویانی، زهرا جعفری، مرضیه موحدی پویا، رقیه حسن نژاد، زهرا یوسفی و لیلا بلور پارسا، تقدیر شد، ضمن اینکه از خانواده مرحومه کوشکی با لوح تقدیر تجلیل بهعمل آمد./856/پ201/ح