۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۹
کد خبر: ۲۶۷۶۸۳

روایت واقعه کربلا به کمک نرم‌افزار برای زایران ایرانی

خبرگزاری رسا ـ مدیر آموزش معاونت فرهنگی بعثه‌ مقام معظم رهبری از تولید نرم‌افزارهای ویژه روایت‌گری واقعه کربلا در عتبات خبر داد و اظهار داشت: دو نرم‌افزار دیگر نیز برای استفاده در روایت‌گری واقعه عاشورا تولید و در اختیار راویان قرار گرفته است که یکی از این نرم‌افزارها هر روزه توسط راویان ایرانی در خیمه‌گاه امام حسین(ع) در کربلا مورد استفاده قرار می‌گیرد و نهضت عاشورا از روز دوم محرم تا عصر عاشورا به کمک این نرم‌افزار برای زائران ایرانی روایت می‌شود.
حجت‌الاسلام احمدي

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید احمدی، مدیر آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری از تولید نرم‌افزارهای خوب ویژه زیارت عتبات عالیات خبر داد و گفت: نرم‌افزار «ثار‌الله» ویژه زیارت عتبات عالیات بر اساس کتاب «دانشنامه امام حسین» نوشته آیت‌الله محمدی ری‌شهری تهیه شده و در اختیار روحانیان کاروان‌های اعزامی به عتبات عالیات قرار گرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه این نرم‌افزار سال گذشته به صورت گسترده در میان زائران اربعین حسینی توزیع شد، گفت: در حال حاضر نیز این نرم‌افزار به سراسر کشور ارسال شده تا در اختیار روحانیان و مردم قرار گیرد.

 

حجت‌الاسلام احمدی افزود: دو نرم‌افزار دیگر نیز برای استفاده در روایت‌گری واقعه عاشورا تولید و در اختیار راویان بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی قرار گرفته است که یکی از این نرم‌افزارها هر روزه توسط راویان ایرانی در خیمه‌گاه امام حسین(ع) در کربلای معلی مورد استفاده قرار می‌گیرد و نهضت عاشورا از روز دوم محرم تا عصر عاشورا به کمک این نرم‌افزار برای زائران ایرانی روایت می‌شود.

 

وی افزود: نرم‌افزار دوم نیز واقعه عاشورا را از عصر عاشورا تا اربعین حسینی روایت می‌کند که این نرم‌افزار نیز مورد استفاده راویان بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی است./1325/د101/ف

ارسال نظرات