مبنای دینی مقوله هنر را نمی توان انکار کرد
محمود عبدالحسینی، کارشناس هنرهای تجسمی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به کارکرد هنر در عرصه های مختلف به ویژه تبلیغ دینی گفت: یکی از عوامل موثر در ارتباط برقرار کردن با یکدیگر به خصوص با سایر ملل ابزار هنر است، همچنین با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در مورد چارچوب هنر، مسؤولان و متولیان امور فرهنگی جامعه باید بر این اساس برنامه ریزی کنند که در جامعه آموزش و پرورش هنر داشته باشیم.
کارشناس هنرهای تجسمی اظهار داشت: هنر وسیله ای است برای ارتباط بهتر، سریع تر و اثرگذارتر بین ملل مختلف که در حوزه انتقادی، تبلیغی و سازندگی بسیار فعال است.
وی افزود: استفاده از ظرفیت هنر و قالبهای آن برای سازمان ها و موسسات مسأله ای ضروری است؛ چرا که منشأ موفقیت و اثرگذاری بیشتر در کارها است.
عبدالحسینی با اشاره به خط مشی در هنر افزود: حدیث قدسی «ان الله جمیل و یحب الجمال» به این معنا است که خداوند زیبا است و زیبایی را دوست دارد، آموزه های دینی هم چارچوب و اسکلت بندی خاص هنر را بازگو می کند؛ افزون بر این، رهبر معظم انقلاب در عرصه هنر، خط مشی ما در هنر مشخص کردند.
وی درباره چگونگی آموزش هنر در جامعه تصریح کرد: مسؤولان باید نیروهای با استعداد در حوزه هنر را شناسایی کنند، سپس بر روی این افراد سرمایه گذاری کنند به طوری از اساتید مجرب برای آموزش دعوت کنند و این آموزش فقط به صورت تئوری نباشد بلکه چهره عملیاتی به خود بگیرد./1325/ت303/س