۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۹
کد خبر: ۲۶۹۳۷۱
رییس سازمان حج و زیارت خبر داد؛

بهره‌برداری از اقامتگاه زائران تهرانی در کربلا تا پایان سال

خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه در حال حاضر عملیات اجرایی 9 پروژه در عراق شروع و یا در شرف شروع است، گفت: هتل زایران تهرانی در کربلا که با مشارکت شرکت عراقی در حال ساخت می باشد، تا پایان سال 94 به بهره‌برداری خواهد رسید.
بهره‌برداری از اقامتگاه زائران تهرانی در کربلا تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، مهندس «سعید اوحدی» رییس سازمان حج وزیارت با اشاره به پروژه‌های در دست ساخت در عراق اظهار کرد:‌ در حال حاضر عملیات اجرایی 9 پروژه در عراق شروع و یا در شرف شروع است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ساخت آشپزخانه بزرگ نجف شروع شده است،‌ افزود: هتل تهران در کربلا که با مشارکت یک شرکت عراقی ساخته می‌شود، تا پایان سال 94 به بهره‌برداری می‌رسد.

 

اوحدی تصریح کرد: همچنین 2 پروژه ساخت هتل در نجف در دست اجراست، ضمن اینکه مطالعات پایه‌ای ساخت یک هتل در کربلا نیز آغاز شده است.

 

رییس سازمان حج و زیارت بااشاره به اینکه ساخت هتل بزرگ شلمچه بامشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آغاز شده است، گفت: زائر سرای بزرگ چزابه در منطقه بستان نیز پیش از اربعین امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

 

وی یادآور شد: این زائرسرا در حالت عادی 3 هزار نفر و در ایام اربعین بیش از 7 هزار نفر را اسکان می‌دهد از این رو مشکل اسکان زائران در مرز چزابه در اربعین امسال به میزان قابل توجهی مرتفع خواهد شدد102/س/1330/

ارسال نظرات