۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱
کد خبر: ۲۶۹۵۸۵
آیت الله علم الهدی:

هر حاکمیتی جز حاکمیت الهی و امام باطل است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه مشهد مقدس با بیان این که هر حاکمیتی جز حاکمیت الهی و امام باطل است، گفت: یکی از ابعاد ربوبیت خدا مدیریت بشر است و اگر حاکمیت را منکر شویم، حاکمیت خدا را منکر شده ایم و اصل مدیریت و حاکمیت با ولی عصر (عج) است و در زمان غیبت بر عهده ولی فقیه به عنوان حجت و معاون ارتباطی ایشان است.
آيت الله علم الهدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی، نماینده مجلس خبرگان رهبری بعد از ظهر امروز در مهدیه در ادامه تفسیر سوره محمد به تفسیر بخشی از آیه دوم این سوره که خداوند می فرماید:«وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ کَفَّرَ عَنْهُمْ سَیِّئَاتِهِمْ» پرداخت.

 

وی با اشاره به «بِمَا نُزِّلَ عَلىَ‏ محُمَّدٍ» گفت: این آیه نظریه پولاریسم دینی را نقض می کند و هر دینی را بر حق نمی داند.

 

آیت الله علم الهدی، با بیان این که دینی بر حق است که بر پیامبر (ص) نازل شده است، تصریح کرد: اگر مذهبی تنها خدا پیامبر و معاد را قبول داشته باشد، بر حق نیست بلکه بر اساس آیه « بمَا نُزِّلَ عَلىَ‏ محُمَّدٍ» باید بر آن چه بر پیامبر نازل شده است نیز ایمان داشته باشند.

 

نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: بحث ما آن چیزی است که بر پیامبر نازل شده و تنها برای ابلاغ پیام نیامده است و این که فقط قرآن بر ایشان نازل شود بلکه رسالت رسول خدا در دو بعد ابلاغ پیام خدا و مدیریت بشر و تشکیل امت بود.

 

وی رسالت پیامبر را خالده دانست و گفت: پیامبر اکرم (ص) ضمن ابلاغ قرآن، جامعه را مدیریت می کرد و رسالت ایشان محدود به 23 سال نمی شود و رسالت ایشان خالده است، موقت نمی باشد و قرآن ادامه دارد.

 

آیت الله علم الهدی « بمَا نُزِّلَ» را رسالت پیامبر عنوان و اظهار کرد: مذهبی حق است که رسالت پیامبر را در دو بعد مدیریت و وحی پیام خدا را خالده بداند و اگر بین آن ها تفکیک قائل شویم، ایمان ما «مَا نُزِّلَ» نیست.

 

امام جمعه مشهد،با بیان این که منکر امامت منکر «مَا نُزِّلَ» است، تصریح کرد: هر دو بعد رسالت پیامبر (ص) باید ادامه داشته باشد، بعد از پیامبر مدیریت بشر در تداوم وحی  ادامه و برای این منظور باید امامت وجود داشته باشد.

 

نماینده مجلس خبرگان رهبری، «مَا نُزِّلَ» بر پیامبر را لازمه ربوبیت خداوند دانست و افزود: بدون اسلام، قرآن، جریان وحی و مدیریت الله ربوبیت کامل نیست و ربوبیت خدا اقتضا می کند که بشر را اداره کند.
 

وی، با بیان این که هر حاکمیتی جز حاکمیت الهی و امام باطل است، گفت: یکی از ابعاد ربوبیت خدا مدیریت بشر است و اگر حاکمیت را منکر شویم، حاکمیت خدا را منکر شده ایم و اصل مدیریت و حاکمیت با ولی عصر (عج) است و در زمان غیبت بر عهده ولی فقیه به عنوان حجت و معاون ارتباطی ایشان است.

 

آیت الله علم الهدی، با اشاره به «کَفَّرَ عَنْهُمْ سَیِّئَاتِهِمْ»، تصریح کرد: کفاره هر چیزی است که خلاء و خسارت را بپوشاندو رأفت خاص خداوند این خلاء هایی را که در اثر گناه انجام داده این می پوشاند و بلکه این بدیها را تبدیل به خوبی می کند.
 

نماینده خبرگان رهبری ادامه داد: خلاء و خسارت هایی را که بشر مرتکب می شود، یا از زوی خطا  یا سهوی و یا ازغفلت و بی توجهی است که نقصی را ایجاد می کند و باید جبران کند و در صورت توبه و انجام عمل صالح خدا توبه های ان ها را به عمل صالح تبدیل می کند.
 

وی، با بیان این که خداوند به عبادت ما نیاز ندارد، گفت: خدا می خواهد که به او دل ببندیم و از روزه گشتنگی و تشنگی ما را نمی خواهد./1310/پ201/ج

 

ارسال نظرات