۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰
کد خبر: ۲۶۹۵۹۷

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی حلال در مالزی برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ هفتمین نمایشگاه بین‌المللی «حلال»، نهم تا یازدهم بهمن‌ماه به‌همت مؤسسه «حلال» ایالت «پنانگ» مالزی برگزار می‌شود.
نمايشگاه بين المللي حلال در مالزي

به گزارش خبرگزاری رسا، این نمایشگاه بین‌المللی، بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

 

مؤسسه«حلال» ایالت پنانگ مالزی برای تمامی انجمن‌ها و سازمان‌های فعال در حوزه محصولات حلال در مناطق مختلف جهان جهت مشارکت در این نمایشگاه دعوت‌نامه‌هایی ارسال کرده است.

 

در این نمایشگاه که یک نقطه تلاقی مهم و مناسب برای مشتریان و عرضه‌کنندگان محصولات حلال از جنوب شرق آسیا و غرب آسیا و اروپا برای معرفی و فروش محصولات حلال خود به‌شمار می‌رود، بیش از سیصد غرفه برپا خواهد شد.

 

همچنین درحاشیه این نمایشگاه، سومین مسابقه «آشپزان رستوران‌های حلال» و «جشنواره جهانی ادویه‌جات» برگزار خواهد شد.

 

در حاشیه این نمایشگاه همچنین، همایش بین‌المللی حلال، دهم بهمن‌ماه، با حضور و مشارکت اساتید و پژوهشگران بین‌المللی برگزار خواهد شد که در این همایش، پژوهش‌هایی با موضوع شناسایی مشکلات پیش‌روی صنعت حلال و ارائه راه‌کارهایی برای حل این مشکلات بررسی می‌شود./822/د101/ی

منبع: المصطفی نیوز

ارسال نظرات