۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵
کد خبر: ۲۷۰۳۰۴
استاد حوزه علمیه:

نقش حضرت خدیجه در ترویج اسلام بی نظیر است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه ابوالفضل العباس(ع) قناغستان با اشاره به این که حضرت خدیجه(س) به رواج اسلام خدمت‏های فراوانی کرده است، گفت: بهترین خدمت وی ازدواج با پیامبر اکرم(ص) بود.
سالروز وفات حضرت خديجه(س) وفات حضرت خديجه وفات حضرت خديجه کبري (س)

حجت الاسلام علی غفوری، استاد حوزه علمیه ابوالفضل العباس(ع) قناغستان، در گفت‏وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، با اشاره به سالروز وفات حضرت خدیجه(س) گفت: پیامبراکرم(ص) همیشه از حضرت خدیجه به نیکی یاد می‏کردند.

 

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: حضرت محمد(ص) فرموند که به خدا سوگند بهتر از او زنی به من داده نشد چرا که او به من ایمان آورد و مرا تصدیق کرد و با مال خود یاری رساند و مرا در اموال خود مقدم می‏دانست و خداوند فرزندی را از وی به من روزی کرد.

 

کارشناس مسائل دینی با اشاره به این که حضرت خدیجه(س) به رواج اسلام خدمت‏های زیادی کرده است، اظهار داشت: بهترین خدمت وی ازدواج با پیامبر اکرم(ص) بود که با آن حضرت به خاطر امین بودن و صادق بودنش ازدواج کرد.

 

حجت الاسلام غفوری با بیان این که حضرت خدیجه(س) نخستین زن مسلمان جهان است، ابراز داشت: در آن زمان که همه پیامبر اکرم(ص) را تکذیب می‏کردند؛ ایشان و امیرمومنان(ع) به آن حضرت ایمان آوردند.

 

وی با اشاره به این که حضرت جزء اولین کسانی است که نماز را اقامه کرد، افزود: وی حیا داشت که از حضرت محمد(ص) در خواستی داشته باشد به جز آن که از آن حضرت خواست که پیراهن خود را کفنشان قرار دهد.

 

استاد حوزه علمیه با بیان این که پیامبر اکرم(ص) به خاطر لذت و شهوات با حضرت خدیجه ازدواج نکرد، اظهار داشت: ایشان به خاطر اسلام و اهدافی که برای تحقق آن نیاز بود، ازدواج کردند.

 

کارشناس مسائل دینی با اشاره به این که منافع دین فاصله سنی را کنار می‏گذارد، ابراز داشت: شخص یهودی که دانا و دانشمند بود، علایم و نشانه‏های پیامبراکرم(ص) را برای حضرت خدیجه نقل کرده که یکی از آن‏ها این بود که با زنی از قریش که از آن حضرت بزرگ‏تر است، ازدواج می‌کند.

 

وی در پایان با بیان این که حضرت خدیجه الگویی برای زنان و مردان مسلمان است، گفت: سرمایه زمانی به درد می‏خورد که در راه دین خرج شود./972/ت303/ب4

ارسال نظرات