ماه رمضان بهترین زمان برای رسیدن به صفات حقیقی مؤمنان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر امروز در سلسله جلسات اخلاقی که در مسجد آیت الله شفیعی برگزار می شود، با اشاره به ادامه صفات مؤمنان حقیقی از زبان امام علی(ع) بیان داشت: مؤمن کسی است که درب خانهای او باز و از این راه به بندگان خدا نیکویی کند.
وی با اشاره به این که مؤمنان باید از ائمه اطهار(ع) پیروی کنند ابراز داشت: حضرت ابراهیم(ع) مهمان خوانده میپذیرفت و سفره غذای آن همواره پهن بود؛ درب خانه امام حس مجتبی(ع) به روی مهمانان باز بود.
استاد حوزه علمیه خوزستان ادامه داد: درب خانه های علما به روی پرسش گران و افراد نیازمند باز بود؛ مسلمانان باید سعی کنند این صفت را در خود تربیت و تقویت کنند.
آیت الله شفیعی با تأکید بر این که بستن درب خانه و قطع رابطه با دیگران از مؤمنان به دور و معیار پیروان امام علی(ع) نیست، اظهار داشت: برخورداری از زبان لطیف از دیگر صفات مؤمنان الهی است؛ زبانی لطیف به معنای لطیفه گویی، تیکه زدن و خندادن مردم با استفاده از مسخره و غیبت کردن نیست.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که لطیف اللسان بودن الزاما مستلزم نرم بودن آن همراه با معصیت خداوند نیست، عنوان کرد: براساس آیه قرآنی «قُلْ إِنَّ اللَّهَ لا یَأْمُرُ بِالْفَحْشاءِ» خداوند دستور به انجام منکرات نمیدهد.
وی گفت: زبانی لطیف داشتن به معنای ارشاد، راهنمایی و نصیحت دادن به دیگران با زبانی نرم و خوش است؛ آدم مؤمن قهقهه نمیزند و به پیروی از پیامبراکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) همواره تبسم بر زبان دارد.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به این که مؤمن حزن قلبی آن زیاد است، ادامه داد: براساس سخن امام علی(ع) مؤمن کسی است که خنده رویی آن در چهره او آشکار اما در قلب و دل آن خوف و ترس وجود دارد.
آیت الله شفیعی تصریح کرد: انسان به اندازه ای که از صفات حقیقی مؤمنان دور باشد به آن اندازه از ایمان او کاسته میشود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دیگر صفات مؤمنان حقیقی از زبان امام علی(ع) بیان داشت: خوابیدن کم از دیگر صفات مؤمنان است؛ علم پزشکی ثابت کرده که خوابیدن پس از غذا خوردن ضررهای بسیاری برای جسم انسان دارد.
وی با بیان این که فردی نزد علامه طباطبایی آمد و از ایشان درخواست نصیحتی کرد، عنوان کرد: علامه به ایشان توصیه کردند که خواب خود را به شش ساعت برسان و دو ساعت دیگر، خود را به دعا و مطالعه مشغول کن./9453/پ202/ح