نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام موسی سلمانپور، امام جمعه اردل، ظهر امروز در کلاس اخلاق ویژه کارکنان ناحیه سپاه این شهرستان، با بیان این که ماه رمضان ماه رحمت و مغفرت است، گفت: انسان باید تلاش کند تا بهره برداری شایسته ای از آن داشته باشد.
وی با تأکید بر این که انسان باید از ظرفیت های معنوی ماه رمضان به درستی استفاده کند، تصریح کرد: بهره گیری از این ماه نورانی می تواند زندگی انسان را در مسیر و رستگاری قرار دهد.
حجت الاسلام سلمانپور با اشاره به این که طهارت و بردباری از برکات روزه داری است، بیان داشت: یکی از برکات و عوامل روزه داری طهارت بوده که خداوند منان خطاب به ملائک می فرماید انسان روزه دار را با طهارت می بخشم.
وی با بیان این که صبر در بیان قرآن کریم یکی از بهترین و والاترین ویژگی ها است، خاطرنشان کرد: انسان هایی راست قامت صادق بوده که در راه ایمان با صداقت مسیر زندگی خود را انتخاب می کنند.
امام جمعه اردل با اشاره به سخنی از امام علی(ع)، ادامه داد: صبر برای ایمان به منزله سر نسبت به جسد و بدن است که همان گونه بدن بی سر وجود ندارد ایمان بدون صبر نیز معنایی ندارد.
این مقام مسؤول با اشاره به سخنی از پیامبر گرامی اسلام، گفت: صبر از گنج های بهشتی بوده و قرآن کریم به پیامبر گرامی اسلام می گوید بشارت به صابران دهید.
حجت الاسلام سلمانپور تصریح کرد: پروردگار متعال صابران را مشمول درود ویژه، رحمت خاص و هدایت خود کرده که این برکات ارزنده نصیب و بهره او می شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان فارسان با بیان این که خداوند منان صبر را در ابعاد گوناگون از ما خواسته است، گفت: انسان باید تلاش کند تا صبر و بردباری را به بهترین نحو ممکن و آن گونه که شایسته است در وجود خود نهادینه کند.
این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: خداوند منان صبر را به عنوان منبع انرژی معرفی کرده است که صبر در برابر مشکلات، تقوامحوری و گناه نکردن، برای حرمت الهی حریم قائل شدن و صبر در طاعت باید مورد لحاظ انسان باشد.
وی در ادامه به بحث امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اشاره کرد و گفت: در آیات و آموزههای قرآنی کارکردهایی برای این امر مهم بیان شده است که مهم ترین آن ها این است که جبر در امر به معروف و نهی از منکر معنایی ندارد.
امام جمعه اردل خاطرنشان کرد: باید برای نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر برنامههای کاربردیتر اعمال شود و همچنین باید با زبان خوب و رفتار مناسب به این امر مهم و حساس پرداخت.
این مقام مسؤول بیان داشت: برای بهره گیری بهتر جوانان و نوجوانان در امر به معروف و نهی از منکر باید زیباییهای دین مبین اسلام، همچون رعایت حقوق شهروندی، احترام به بزرگترها، رحمت و مغفرت الهی و برنامههای دنیوی برای سعادت اخروی به خوبی دیده شود.
حجتالاسلام سلمانپور در پایان با بیان این که ترویج و نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در راستای مقابله با جنگ نرم دشمن ضروری است، اظهار داشت: در صورت عملی کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر زمینه برای نهادینه شدن عدالت در تمامی حوزهها فراهم میشود./9457/پ202/ب4