۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۷
کد خبر: ۲۷۲۰۹۷
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان:

مراکز فرهنگی قرآنی در بقاع متبرکه راه اندازی شود

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با تأکید بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کشور بر اساس توصیه های اکید رهبر معظم انقلاب گفت: مراکز فرهنگی قرآنی باید در بقاع متبرکه راه اندازی شود.
مدير کل اوقاف استان سمنان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، حجت‌الاسلام عبدالله واحدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان بعد از ظهر امروز در جمع متولیان موقوفات، اعضای هیأت امنای بقای متبرکه و اماکن مذهبی در آستان مقدس امامزاده یحیی(ع) این شهرستان، با اشاره به تأکید نبی مکرم اسلام(ص) بر توجه ویژه به قرآن اظهار داشت: پیامبر(ص) خواندن یک آیه قرآن در ماه مبارک رمضان را در درگاه خداوند برابر با یک ختم قرآن عنوان کرده‌اند تا سندی بر اهمیت تلاوت آیات وحی باشد.

 

وی با تأکید بر اینکه ماه رمضان فرصت مناسبی جهت توجه به موضوع مهم قرآن است که ما همگی در برابرش مسؤولیم، افزود: مسؤولیت مدیران مجموعه اوقاف در بحث قرآن بیش از سایرین است به همین منظور در سه بُعد قرآن، بقاع متبرکه و موقوفات واقفین و اصحاب وقف فرصت را غنیمت شمرده و برنامه‌های فرهنگی را در این حوزه برنامه ریزی و اجرا کنند.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان افزود: اقدامات فرهنگی قرآنی در دو بُعد تبلیغی و تعمیقی و معنوی انجام شده است که از آن جمله در بُعد تبلیغی می‌توان به برگزاری محافل انس با قرآن، دعوت از قاریان برتر کشوری و استانی و قاریانی از کشور مصر به عنوان اقدامات مقدماتی اشاره کرد.

 

حجت الاسلام واحدی تأکید کرد: در بعد ادراکی و تعمیقی مفاهیم قرآن نیز موضوع توجه به حفظ قرآن با توجه به میزان جمعیت استان سمنان در نظر گرفته شده و در سه سال گذشته هشت هزار نفر در طرح حفظ قرآن تربیت شده‌اند و امسال نیز مشارکت چشمگیر بیش از 3هزار و 500 نفری را تاکنون شاهد بوده‌ایم که این آمار و ارقام مازاد بر تعهد بوده و نشان دهنده و گواه این مدعاست که مردم استان سمنان مردمی متدین، ولایت مدار و دوستدار اهل بیت(ع) هستند.

 

وی با اشاره به برگزاری جلسات تدبر و تعمق قرآن کریم در 20 بقعه متبرکه استان سمنان وایجاد زمینه اجرای این طرح در کلیه بقاع متبرکه، گفت: از دیگر اقدامات مجموعه اوقاف که توجه جدی نیز به آن شده است ایجاد وقف‌های جدید، احیا و سرمایه گذاری  و به روز رسانی موقوفاتبوده که در این راستا تعداد 16 مورد موقوفه در سال 91 ایجاد شد و این رقم در سال‌های 92 و 93 به بیش از 100 موقفه رسید.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با اشاره به ایجاد سامانه جامع اطلاعات بقاع متبرکه تصریح کرد: اجرای این طرح گامی بزرگ در راستای حرکت از اداره سنتی بقاع و اماکن متبرکه به سوی مدیریت علمی و مدرن این مراکز است

 

حجت الاسلام واحدی با بیان اینکه متولیان موقوفه، کارشناسان، فعالان قرآنی و مدیران استانی هر یک در پست و جایگاه خود مسؤول هستند، اضافه کرد: بر اساس نیت موقوفات که برخی در راه فعالیت های فرهنگی قرآنی، برخی کمک به ایتام و فقرا و یا دیگر نیات است متولیان باید در مقابل واقفان نسبت به اجرای امینانه نیات پاسخگو باشند.

 

حجت‌الاسلام روح‌الله سلیمانی، سرپرست جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان نیز در این نشست ضمن تشکر از حسن اعتماد مسؤولان به وی، کار در مجموعه اوقاف و امور خیریه را مدال پرافتخار خدمت به اهل بیت عصمت و طهارت دانست و اظهار داشت: قرآن و عترت دو حوزه مأموریت اصلی اوقاف و امور خیریه است.

 

وی با بیان اینکه امیدواریم با همدلی و همزبانی بتوانیم کارها را به نحو شایسته انجام دهیم، خاطر نشان کرد: با هم افزایی، تلاش و همدلی به اهداف مدنظر در راستای عمران، احیا و آبادانی بقاع متبرکه انجام برنامه های فرهنگی قرآنی فاخر در آستان امامزادگان و احیای موقوفات و به روز رسانی و سرمایه گذاری موقوفات دست خواهیم یافت./977/پ202/ح

ارسال نظرات