۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۱
کد خبر: ۲۷۲۵۴۵
استاد حوزه علمیه:

مشکلات امروز جوامع بشری از بی توجهی به نعمت های الهی نشأت می گیرد

خبرگزاری رسا ـ استاد درس خارج حوزه علمیه قم با تأکید بر این که بسیاری از مشکلات امروز جوامع بشری از بی توجهی به نعمت های الهی نشأت می گیرد، گفت: انسان از شناخت جایگاه حضرت علی(ع) عاجز است.
حجت الاسلام فرشاد يزدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام محمدعلی فرشاد یزدی، استاد درس خارج حوزه علمیه قم، ظهر امروز در جمع نمازگزاران و روزه داران مسجد امام حسین(ع) شهر فارسان، با اشاره به ویژگی های زندگی با نشاط و گوارا تصریح کرد: یکی از عواملی که سبب رونق و پویایی زندگی می شود، توجه به نعمت های خداوند متعال و شکرگزاری آن ها است.

 

وی به فراموشی سپردن نعمت های الهی را خسارتی جبران ناپذیر برای زندگی های امروزی بیان کرد و گفت: نعمت های خداوند متعال به هیچ عنوان قابل شمردن نیست اما اگر انسان به همین داشته های خود نیز رجوع کند و نعمت های الهی را در وجود خود مورد بررسی قرار دهد، به یقین پی خواهد برد که شکرگزاری حداقل کاری است که او می تواند انجام دهد.

 

حجت الاسلام فرشاد یزدی با تأکید بر این که بسیاری از مشکلات امروز جوامع بشری از بی توجهی به نعمت های الهی نشأت می گیرد، خاطرنشان کرد: به یقین توجه به نعمت های الهی سبب عظت و آبروی دنیوی و اخروی می شود که باید بیشتر مورد توجه عموم قرار گیرد.

 

وی در ادامه به روز نوزدهم ماه مبارک رمضان و سالروز ضربت خوردن امیر مؤمنان(ع) اشاره کرد و با بیان این که امام علی(ع) فدای عدالت شد، تصریح کرد: امیر مؤمنان(ع) دست پرورده وحی و رسالت بود که در همه جوانب زندگی فردی و اجتماعی، مادی و معنوی، نمونه و آینه تمام نمای اسلام بود.

 

استاد درس خارج حوزه علمیه قم به جلوه هایی از سیره عملی امام علی(ع) اشاره کرد و با برشمردن برخی از این ویژگی ها گفت: امام علی(ع) در عبادت، شجاعت، کار و تلاش، عدالت و سخاوت بی مانند بود تا آن جا که همه صفات الهی در وجود ایشان شکل گرفته بود.

 

این مقام مسؤول با بیان این که انسان از شناخت جایگاه حضرت علی(ع) عاجز است، گفت: رسول خدا(ص) فرموده‌اند که قرآن با علی(ع) و علی(ع) با قرآن همراه است و عمل حضرت علی(ع) عین قرآن و بعد عملی قرآن است؛ به همین خاطر به حضرت علی(ع) قرآن ناطق می‌گویند.

 

وی با اشاره به این که حضرت علی(ع) در جهان بی نظیر بوده و مانندی ندارد، اظهار داشت: در این دنیا اگر بخواهیم آن حضرت را معنا کنیم باید بگوییم علی(ع) با ابوذر، با سلمان و سایر صحابه قابل قیاس نیست بلکه علی با همان قرآنی برابر است که می‌خواهد انسان را به تعالی نفس و اطاعت خداوند بکشاند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که حضرت علی(ع) در وصف قرآن می‌گویند که قرآن از نظر ظاهر و باطن عمیق است یعنی آغاز و امتداد آن از عرش تا فرش است، گفت: رسول خدا(ص) برای فهم این قرآن، علی(ع) را به جهانیان معرفی می‌کند که ظاهر و باطن او عمیق است که این امر بنا بر استناد به ثقلین مطرح می‌شود.

 

حجت الاسلام فرشاد یزدی با اشاره به این که حضرت رسول(ع) می‌فرمایند من در میان شما دو چیز ارزشمند را قرار می‌دهم که هرگز از هم جدا نمی‌شوند تا در کنار حوض کوثر به من برسند، تصریح کرد: این دو چیز کتاب الله و عترت هستند که سید عترت، حضرت علی(ع) بوده که هرگز نمی‌شود ایشان را از قرآن جدا کرد.

 

وی در پایان با بیان این موضوع که امام علی(ع) ترازوی شناخت است، تصریح کرد: بر اساس گفته‌های علمای اهل سنت که روایتی از پامبر(ص) را نقل کرده‌اند، پیامبر به عمار که خود از بهترین یاران امام علی(ع) بود، گفت؛ ای عمار اگر دیدی روزی علی(ع) در راهی می‌رفت و تمام خلق در نقطه مقابل او در راهی دیگر، باز تو بر راه علی(ع) برو و اطمینان داشته باش که با اقتدا به علی(ع) هرگز گمراه خواهی شد./9457/پ202/ب4

ارسال نظرات